2016-12-26 19:01:27
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΟΧΗ! Έκτακτο δελτίο χιονοπτώσεων...
Προς το τέλος της οδεύει η χρονιά, η οποία στο τελείωμα της θα φέρει το λευκό επισκέπτη σε πεδινές περιοχές! Τι και εάν κάναμε ηλιόλουστα Χριστούγεννα, ο καιρός θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες με πτώση της θερμοκρασίας και… χιονοπτώσεις, αυτή τη φορά έστω και για λίγη ώρα, στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες του καιρού, θα καταφέρουμε να δούμε νιφάδες να πέφτουν από τον ουρανό, πάνω από την ακρόπολη! Το σύνολο του Νομού θα καταφέρει να δει χιονόπτωση. Πάντως, εναλλαγές με χιονόνερο θα υπάρξουν, κυρίως στα Κεντρικά και Ανατολικά τμήματα του Νομού.

Όσων αφορά το στρωμένο χιόνι, αυτό θα επιτευχτεί κυρίως σε περιοχές με υψόμετρο από 250 – 300 μέτρα και πάνω, κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια του Νομού, όπου και αναμένονται έντονα φαινόμενα. Όπως και να έχει, την Πέμπτη θα καταφέρουμε να δούμε χιονόπτωση και στην Αθήνα, μετά από πολύ καιρό!

Στην υπόλοιπη χώρα, θα πέσει για λίγη ώρα χιόνι στα Βόρεια, στο ξεκίνημα της κακοκαιρίας την Τετάρτη, όμως γρήγορα τα φαινόμενα θα σταματήσουν και θα μετατοπιστούν Νότια
. Χιονοπτώσεις που θα είναι έντονες, αναμένεται να σημειωθούν σε όλες τις πεδινές περιοχές της Κεντρικής, Ανατολικής και Νότιας χώρας, από το αργά το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, καθώς και όλη τη διάρκεια του 24ώρου της Πέμπτης.

Όσοι σκοπεύετε να κινηθείτε στο οδικό δίκτυο, θα πρέπει να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς αναμένονται έντονες χιονοπτώσεις σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μέχρι το ύψος του Βόλου. Όσοι ταξιδέψετε με πλοίο, οι Βοριάδες θα φτάνουν σε ένταση τα 8 μποφόρ.

Νεότερα στοιχεία θα δίνονται σε τακτά και έκτακτα δελτία μας, καθώς και μέσα από το Radio Xalazi, το πρώτο καιρικό ραδιόφωνο της χώρας, 22:00 - 00:00 κάθε βράδυ, με τον Κώστα Πολυχρόνη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ