2016-12-27 11:29:01
Φωτογραφία για Ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον Τζορτζ Μάικλ: Δεν θα πάψεις ποτέ να μου λείπεις
Τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο κομμωτής Φάντι Φάουαζ ήταν ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (26.12.2016) ο ίδιος ο Φάουαζ αποκάλυψε πως εκείνος ήταν που βρήκε τον George Michel νεκρό. Το πρωί των Χριστουγέννων. «Είναι τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσω ποτέ... το να βρίσκεις τον σύντροφό σου να έχει πεθάνει ήσυχα στο κρεβάτι, δεν θα σταματήσεις να μου λείπεις» ήταν το μήνυμα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter ο Φάουαζ.

Άλλαξε επίσης τη φωτογραφία προφίλ του και έβαλε μια με τον ίδιο και τον Τζορτζ Μάικλ. Ο τραγουδιστής χαμογελάει στο φακό και ο Φάουαζτου δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Τη συνοδεύει με το ίδιο μήνυμα: «Δεν θα πάψεις να μου λείπεις».

«Θα πηγαίναμε για φαγητό. Πήγα από εκεί (σ.σ. στο σπίτι του Μάικλ) για να τον ξυπνήσει αλλά είχε "φύγει", ήταν εκεί, ξαπλωμένος και γαλήνιος στο κρεββάτι. Δεν ξέρουμε τι έγινε. Όλα ήταν περίπλοκα τελευταία αλλά ο Τζορτζ ανυπομονούσε για τα Χριστούγεννα κι εγώ επίσης. Τώρα όλα καταστράφηκαν. Θέλω ο κόσμος να τον θυμάται όπως ήταν, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος», είπε ο Φάουαζ.

Η αστυνομία αναφέρει ότι δέχθηκε κλήση από το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ στο Οξφορντσάιρ, λίγο πριν τις 2 τα μεσάνυχτα των Χριστουγέννων.

Οι φήμες για τις συνθήκες του θανάτου του εξαπλώθηκαν σύντομα αλλά η αστυνομία ξεκαθάρισε πως ο θάνατος «ήταν απροσδόκητος αλλά όχι ύποπτος».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ