2016-12-27 11:37:23
Φωτογραφία για Ρόδος: Αυτοκίνητο κατέληξε σε χαράδρα - Έφυγε σε απότομη στροφή
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και δεν κατάφερε να το μαζέψει. Θρίλερ για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων To σοβαρό τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 21.00 χθες το βράδυ στην Λάρδο, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέκλινε της πορείας του και κατέληξε αναποδογυρισμένο σε χαράδρα ύψους 30 τουλάχιστον μέτρων. Επί τόπου έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα όχημα της Πυροσβεστικής και άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Λίνδου, για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των τραυματιών επιβαινόντων.

Στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα. Ο ένας κατάφερε να απεγκλωβιστεί αμέσως, ωστόσο οι άλλοι δύο επιβάτες χρειάστηκαν την συνδρομή του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής, για να απεγκλωβιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Ρόδου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία και να βυθίσει στο πένθος για άλλη μια φορά το νησί της Ρόδου, σημειώθηκε στις επικίνδυνες και απότομες στροφές της επαρχιακής οδού Πυλώνας-Λάρδου, στις οποίες απουσιάζει παντελώς ο φωτισμός και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Πρόκειται για την περιοχή στην οποία έχουν σημειωθεί δεκάδες τροχαία ατυχήματα και μόνο το περασμένο καλοκαίρι έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ