2016-12-27 13:33:18
Φωτογραφία για Ο βιολογικός καθαρισμός είναι γεγονός!
Ένα μεγάλο έργο για τους δήμους Ανδραβίδας Κυλλήνης και Πηνειού ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στους πολίτες των δύο δήμων...Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια για να φτάσουμε στην έναρξη της λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού Ανδραβίδας, Τραγανού, Λεχαινών και Μυρσίνης.

Το έργο αυτό, προϋπολογισμού 2.648.500 ευρώ, συγχρηματοδοτήθηκε από: ΕΠΠΕΡΑ, Ταμείο Συνοχής, Εθνικούς Πόρους και ίδιους πόρους του κύριου Έργου.

Προπαραμονή Χριστουγέννων στο δημαρχείο Λεχαινών υπεγράφη η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία του διαγωνισμού για την έναρξη λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού (Τραγανό- Ανδραβίδα-Λεχαινά-Μυρσίνη). Το έργο ξεκίνησε το 1998 και για την ολοκλήρωσή του συνέβαλλαν ουσιαστικά οι πρώην και νυν δήμαρχοι Πηνειού και Ανδραβίδας Κυλλήνης καθώς και η πρώην αντιδήμαρχος κ. Τασούλα Λιβαδά. Το έργο «έτρεξε» με επιτυχία ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης «Ηρακλής» , με πρόεδρο τον κ. Σάκη Γεωργόπουλο.

Το εργοστάσιο του Βιολογικού Καθαρισμού βρίσκεται ανάμεσα στα Λεχαινά και τη Μυρσίνη. Σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Ναμπίλ η ολοκλήρωση του έργου είναι αποτέλεσμα καλής συνεργασίας μεταξύ των δήμων Ανδραβίδας Κυλλήνης και Πηνειού και αποτελεί το πρώτο βήμα για απορρύπανση του Κυλλήνιου Κόλπου Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ