2012-05-19 18:07:35
Φωτογραφία για Σε αναβρασμό ο ΛΑΟΣ, αποχώρησε ο Πλεύρης, ξέκοψε τον βήχα στον Σαμαρά ο Καρατζαφέρης [ΒΙΝΤΕΟ]
Ο ΛΑΟΣ... σε συναγερμό

Τρεις στις τρεις επιβεβαιώσεις του planet-greece. Όλα όσα εδώ και μέρες γράφουμε επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας. Ο Θανάσης Πλεύρης αποχώρησε, ο Βελόπουλος θα τον ακολουθήσει και ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκοψε κάθε γέφυρα ενδεχόμενης συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία. Διαβάστε όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ και δείτε και βίντεο Σε εξαιρετικά φορτισμένο κλίμα διεξήχθη σύσκεψη των στελεχών και των πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ, για να καθοριστεί αν το κόμμα θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές ή εάν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ . Στην απόφαση  για αυτόνομη κάθοδο αντέδρασαν  οι πρώην βουλευτές Θάνος Πλεύρης, Κώστας Κιλτίδης και Κυριάκος Βελόπουλος.

"Ο προδότης"

Ο... πρώτος τω λίθο βαλέτω κατά του ΛΑΟΣ ήταν ο Θανάσης Πλεύρης, που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα, χωρίς, όμως, να έχει το σθένος να απαντήσει στην ερώτηση του Γιώργου Καρατζαφέρη εάν η αποχώρησή του θα συνοδευτεί και με την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία.


Έξω από τα γραφεία του κόμματος, τον Θανάση Πλεύρη περίμεναν αγανακτισμένοι οπαδοί του κόμματος, αποκαλώντας τον, εν ολίγοις, "προδότη".Δείτε το βίντεο:

Τον "άδειασε" ο ίδιος του ο πατέρας!

Την απόφαση του Θάνου Πλεύρη, καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο πατέρας του. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με ανακοίνωση επισημαίνει ότι:

"Μετά τα τελευταία γεγονότα, δηλώνω ότι τάσσομαι ολοψύχως στο πλευρό του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γιώργου Καρατζαφέρη και θα αγωνιστώ υπέρ αυτού, με όλες μου τις δυνάμεις.

Καλώ όλους τους πολιτικούς μου φίλους, να ταχθούν στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη για την επικράτηση των ιδεών του Πατριωτισμού.

Απεριφράστως, καταδικάζω ανεξαιρέτως όλους όσους έφυγαν από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό."

Στην έξοδο Βελόπουλος και Κιλτίδης

Από την οδό Καλλιρόης θεωρείται τουλάχιστον βέβαιο ότι τον δρόμο του Αθανάσιου Πλεύρη θα ακολουθήσουν και οι Κυριάκος Βελόπουλος και Κώστας Κιλτίδης. Άλλωστε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, όπως σας αναφέραμε, συντάχθηκαν με την γραμμή Πλεύρη περί κοινής καθόδου με τη ΝΔ στις εκλογές. 

Τέρμα στα σενάρια συνεργασίας με τη ΝΔ

Οι διαπραγματεύσεις στελεχών του ΛΑΟΣ με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ναυάγησαν ουσιαστικά χθες  το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece. Και δεν ήταν μόνο τα θέμα της προεκλογικής αντζέντας όσο και οι εκλόγιμες θέσεις που ήθελε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τα στελέχη του. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λεωφόρο Συγγρού, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ φέρεται να ζήτησε 12 εκλόγιμες θέσεις για το κόμμα του κάτι που βρήκε εκ διαμέτρου αντίθετο τον Αντώνη Σαμαρά, που πρότεινε μόλις 5!

Κάπου εκεί, λοιπόν, όλες οι συζητήσεις διεκόπησαν.
planet-greece
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ