2012-05-19 19:11:22
Φωτογραφία για Diane Kruger: Πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω τους στρογγυλεμένους γλουτούς της Beyonce
Ποια είναι τα μυστικά της γλυκιάς Diane Kruger για να διατηρείται σε τέτοια φόρμα;

Μάθε τα πάντα εδώ Από τις πρώτες παρουσίες στη φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ των Καννών μας θύμησε γιατί επιλέχθηκε να υποδυθεί την Ωραία Ελένη στην κινηματογραφική μεταφορά της "Τροίας". Η πρωταγωνίστρια του Hollywood με τις γερμανικές ρίζες βρίσκεται στην γαλλική μεσογειακή πόλη ως μέλος της κριτικής επιτροπής τους φετινού φεστιβάλ. 

Δύο μόλις μέρες στις Κάννες και έχει ήδη εντυπωσιάσει με την υπέροχη σιλουέτα της. Ποια είναι τα μυστικά της γλυκιάς Diane Kruger για να διατηρείται σε τέτοια φόρμα; Μάθε τα πάντα εδώ... 

Ποιο είναι το μυστικό για να χάσει κιλά;

Μαγικές λύσεις και τρόφιμα-θαύμα δεν υπάρχουν για την αγαπημένη του Joshua Jackson (τον θυμάσαι από την σειρά Dawson's Creek;)! Όμως η πολλή δουλειά έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τη διατροφή. "Όταν έχεις τόσα πράγματα να κάνεις μέσα στην ημέρα, τότε χάνεις βάρος. Δεν τρέφεσαι σωστά, δεν τρως το βράδυ" αναφέρει σε συνέντευξή της σε αμερικάνικο ηλεκτρονικό περιοδικό και συμπληρώνει: "Όπως και να έχει προσπαθώ να τρώω βιολογικά και φρέσκα προϊόντα, αποφεύγω το junk food και το επιτρέπω στον εαυτό μου μια φορά στις 2 εβδομάδες" σημειώνει.  


Όπως και να έχει η Diane δεν είναι φανατική οπαδός εξαντλητικών προγραμμάτων διατροφής και δεν πιστεύει σε θαυματουργές δίαιτες. "Πιστεύω πως είμαστε ό,τι τρώμε! Μπορεί να μην είμαι μανιακή με τη σωστή διατροφή, αλλά δεν πιστεύω και σε ανόητες δίαιτες που σε αναγκάζουν να κόψεις κάποια τροφή για 6 μήνες, υποσχόμενες να χάσεις 15 κιλά" τονίζει σε συνέντευξή της. 

Η Ωραία Ελένη της μεγάλης οθόνης βλέπει την ομορφιά σε πολλά και διαφορετικά πράγματα πέρα από ένα απλά αδύνατο σώμα. "Πραγματικά πιστεύω πως το σώμα σου χρειάζεται τα πάντα. Υπάρχουν αδύνατοι άνθρωποι που όμως μοιάζουν ωχροί, άχρωμοι. Κάτι λείπει από τη διατροφή τους και δεν δείχνουν όμορφοι" εξηγεί.  

Ποιο είναι όμως το... δικό της σήμα κινδύνου;

Μπορεί λοιπόν να μην είναι οπαδός της δίαιτας και απλά να προσπαθεί να κάνει σωστή διατροφή, η Diane Kruger έχει όμως τον δικό της τρόπο να αντιλαμβάνεται πως πρέπει να προσέξει τη διατροφή της. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το τζιν της. "Λατρεύω το φαγητό. Αν μείνω λίγο παραπάνω στην Γερμανία και το παρακάνω με τα γλυκά και τα σνίτσελ τότε η ζυγαριά παίρνει την ανηφόρα. Δεν γίνομαι όμως εμμονική πια. Απλά γνωρίζω πως πρέπει να προσέχω όταν νιώθω το παντελόνι μου να με στενεύει" εξηγεί.  

Άλλωστε όπως εξηγεί πως δεν είναι από τις γυναίκες που φορούν ρούζα size zero. "Θα το ήθελα. Είμαι size two και μάλιστα είναι φορές που μπορώ να φτάσω και size four" αποκαλύπτει χωρίς ενοχές. 

Ποια είναι η σχέση της με τη γυμναστική;

Στο παρελθόν η όμορφη ηθοποιός είχε πάρει το θέμα εξάσκηση και γυμναστική πολύ σοβαρά. Ο σκοπός ήταν ένας: να αποκτήσει καλοσχηματισμένους, ανορθωμένους γλουτούς. "Πάντα ονειρευόμουν να έχω "στρογγυλεμένα" οπίσθια όπως η Beyonce! Όμως είμαι απλά ένα λευκό κορίτσι και έτσι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ"! Για να το καταφέρει αυτό γράφτηκε στο γυμναστήριο, προσέλαβε personal trainer - ήταν πρώην ολυμπιονίκγης του ice skate. "Ξαφνικά εκεί που δεν γυμναζόμουν καθόλου, έφτασα να ιδρώνω 2 ώρες την ημέρα" αναφέρει για να συμπληρώσει: "Προσπάθησα πολύ, αφού πάντα θέλουμε αυτό που δεν έχουμε"! 

Σήμερα έχει απαλλαγεί από τις ενοχές. Ξέρει τι θέλει από τη γυμναστική και για αυτό και... έκοψε το γυμναστήριο. "Δεν μου αρέσει να πηγαίνω στο γυμναστήριο! Όμως τρελαίνομαι για πεζοπορία και τρέξιμο. Για να φανταστείς πούλησα το αυτοκίνητό μου στο Παρίσι (εδώ και κάποιο καιρό μένει με τον αγαπημένο στο Παρίσι) και μετακινούμαι με το ποδήλατο"
Tsouvali
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ