2012-05-19 20:12:01
Φωτογραφία για Άμεσα 7 εκ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό
Ο Γιάννης Αλαφούζος βρήκε λύση για το δάνειο 5 εκ. ευρώ και μαζί με τα εκ. ευρώ που έχει για κάβα, θα καλύψει άμεσα τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Η προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας εξασφάλισε τελικά δάνειο από την Εθνική Τράπεζα ύψους 5 εκ ευρώ.

Υπήρξαν κάποια προβλήματα στην αρχή με τις διαπραγματεύσεις τόσο με την τράζπεζα Πειραιώς, όπου "τρέχει" κι άλλο δάνειο όμως βρέθηκε λύση και τα χρήματα θα είναι στα ταμεία των πράσινων μέσα στην εβδομάδα.

Βέβαια αυτά τα 5 εκ. ευρώ μαζί με τα 2 εκ. ευρώ που έχουν μαζευτεί δεν είναι... τσάμπα, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ουσιαστικά δεσμεύσει το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας σεζόν και τη χορηγία από τον ΟΠΑΠ.

Τα συνολικά 5 εκ. ευρώ θα δοθούν στους παίκτες, στις ομάδες που υπάρχουν οφειλές και σε άλλους τρίτους, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η άδεια από την ΕΠΟ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι ποδοσφαιριστές είναι ενήμεροι για τις εξελίξεις, κάτι που τους δίνει ένα ακόμα κίνητρο ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ