2012-05-19 20:09:31
Φωτογραφία για ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Στο ενδιαφέρον που είχε δείξει πέρυσι για αυτόν και την μεταγραφή του από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ολυμπιακός, κάτι που όμως δεν ολοκληρώθηκε και έτσι του δόθηκε η δυνατότητα να πάρει μεταγραφή στην Καιζερσλάουτερν, αναφέρθηκε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο νεαρός διεθνής μέσος της Καίζερσλάουτερν, ο οποίος προέρχεται από τις υποδομές των ερυθρόλευκων, ήταν πέρυσι από τις πρώτες επιλογές του Θρύλου από τη εγχώρια αγορά, όμως τελικά η μεταγραφή του από τον Αστέρα Τρίπολης «κόλλησε» και έτσι δόθηκε η δυνατότητα στον παίκτη να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Γερμανία και τη Καϊζερσλάουτερν, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο τριών ακόμη ετών.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήρθε να το επιβεβαιώσει ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Aυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου τρία χρόνια. Κάτι πήγε να γίνει πέρυσι με τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που δεν έγινε εγώ πήγα στη Γερμανία. Τώρα κοιτάω την ομάδα μου. Για να σου δώσω να καταλάβεις σου λέω ότι επίσημα είχαν προσεγγίσει πέρυσι τον Αστέρα αλλά δεν τα έβρισκαν οι δύο ομάδες. Εγώ δεν έκανα καμία συζήτηση για το οικονομικό κομμάτι ή για τα χρόνια. Δεν τα βρήκαν οι ομάδες κι έτσι δεν προχώρησε το θέμα».


Για το γεγονός πώς βιώνει την ζωή του στην Γερμανία ο Φορτούνης σχολίασε: «Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν είμαστε και στα καλύτερά μας. Κάποιες φορές οι συμπαίκτες μου, μού κάνουν διάφορες ερωτήσεις. Φυσικό γιατί οι ειδήσεις, μας αναφέρουν συνέχεια. Δεν είναι κι ότι καλύτερο αυτό που γίνεται. Κάποιες στιγμές με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα και ότι θα πάνε στο τέλος όλα καλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ