2012-05-19 20:58:48
Φωτογραφία για ΜΩΡΑΛΗΣ: Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... ΟΛΟΙ «ΑΡΡΩΣΤΟΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό είναι το… μυστικό της επιτυχίας σύμφωνα με τον Γιάννη Μώραλη.

Ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, εκπροσώπησε τον Θρύλο στην εκδήλωση της ΠΕΦΟ στην Μελβούρνη.

Στην ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους, ο Γιάννης Μώραλης, αναφέρθηκε στο κλίμα ενότητας που επικρατεί στον Ολυμπιακό, ενώ παρέδωσε εμφάνιση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στην Μελβούρνη, Ελένη Λιανίδου.

«Καλησπέρα. Αντιλαμβάνομαι πως το ενδιαφέρον είναι στους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστούμε τον κ. Δελαβέρα για την προσπάθεια που καταβάλει κάθε χρόνο ως πρόεδρος της ΠΕΦΟ. Εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις που έχει η κ. Λιανίδου για τον Ολυμπιακό. Την ευχαριστούμε θερμά και εκ μέρους του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η επιτυχία είναι πως είμαστε μια οικογένεια. Ξεκινάει από την ομαλή μετάβαση από τη διοίκηση του κ. Κόκκαλη στη νέα διοίκηση και ιδιοκτησία του κ. Μρινάκη και η επιτυχία ξεκινάει επειδή είμαστε μια οικογένεια. Ο πρόεδρός μας είναι ένας φιλόδοξος νέος άνθρωπος «άρρωστος» με τον Ολυμπιακό. Όλοι είμαστε «άρρωστοι» με τον Ολυμπιακό.


Αυτοί που δουλεύουν στην ομάδα, παίζουν για την ομάδα. Όλοι. Ευχαριστώ θερμά την κ. Πρόξενο και για αυτό θέλω να της χαρίσω μια εμφάνιση ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή, του Γιάννη Φετφατζίδη. Οι Έλληνες είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και θέλουμε να δούμε το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ομάδα. Αυτή είναι η επιδίωξη του και του κ. Μαρινάκη».

Από την πλευρά της, η Ελένη Λιανίδου, τόνισε: «Είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά η σημερινή και πολύ ξεχωριστές οι μέρες. Είναι μια ιστορική στιγμή η παρουσία του Ολυμπιακού. Δεν είναι απλώς μια ελληνική ομάδα που έρχεται φέτος και δίνει φτερά και χαρά στον ελληνισμό της Μελβούρνης. Είναι η πρώτη ομάδα. Η καλύτερη. Ο πρωταθλητής και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο μπάσκετ».

Τέλος, ο Κώστας Δελαβέρας, πρόεδρος ΠΕΦΟ Αυστραλίας, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω την αποστολή του Ολυμπιακού στην Μελβούρνη. Η πόλη μας έχει ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Επιγραμματικά εκ μέρους όλων απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας για το 2012».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ