2012-05-20 00:00:03
Φωτογραφία για Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/5
Γενικό προφίλ

Σήμερα, βρίσκεστε σε μια φάση όπου θέλετε να περιμένετε να δείτε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και να είστε σίγουροι για αυτά που θα κάνετε. Παράλληλα, προτιμάτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε ευχαριστεί τις αισθήσεις και σας προσφέρει άνεση και ευχαρίστηση. Μπορεί να ξαφνιαστείτε με την ταχύτητα που έχει το ψέμα αλλά να θυμάστε ότι η αλήθεια είναι αυτή που έχει μεγαλύτερη αντοχή.

ΚΡΙΟΣ

Το ζητούμενο σήμερα είναι να κατασταλάξετε στο τι και πως ακριβώς θα το κάνετε. Κάποιοι φίλοι θα σας ξεσηκώσουν με τα λόγια τους και θα σας παρασύρουν σε καταστάσεις που θα σας ευχαριστήσουν. Ερωτικά, ίσως μείνετε λίγο μόνοι διότι το ταίρι σας θα βγει με κάποια γνωστά άτομα ή θα πάει σε κάποια ομαδική συγκέντρωση. Η τηλεόραση, το ιντερνέτ και η μουσική θα σας χαλαρώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με υψηλές προσδοκίες σηκώνεστε σήμερα και ως εκ τούτου οι άλλοι γύρω σας τρέχουν να σας ικανοποιήσουν. Επικοινωνιακά, αν και δείχνετε άνετοι, κάπου γίνεστε λίγο πιο επίμονοι από όσο χρειάζεται και ίσως αισθανθείτε ότι χάνετε το δίκιο σας. Χαμηλώστε το θερμοστάτη του πάθους και μιλήστε ήρεμα και ευγενικά. Ένα φιλικό άτομο του συντρόφου σας θα σας αναστατώσει.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα και αν το τοπίο είναι γκρίζο και θόλο εσείς ξέρετε να φέρνετε τη χαρά και να δημιουργείτε μια ευχάριστη διάθεση που επιτρέπει σε όλους να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφα. Ερωτικά, πλησιάζετε το έτερο ήμισυ με παιχνιδιάρικη διάθεση αλλά εκείνο είναι εκνευρισμένο με ένα οικογενειακό θέμα. Αφήστε λίγο το χρόνο να κυλήσει και θα σας πλησιάσει εκείνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως ξαφνιαστείτε από ένα τηλεφώνημα από τον/την πρώην του συντρόφου σας. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ενώ κάποιοι δεν δέχονται εύκολα το όχι. Διατηρείστε τη ψυχραιμία σας και δείξτε στο ταίρι σας εμπιστοσύνη. Σίγουρα, μπορεί να χειριστεί το θέμα άψογα. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τη στάση μιας φίλης γιατί η συνέχεια πιθανόν να σας αποστομώσει.

ΛΕΩΝ

Η οικογένεια του συντρόφου σας είναι πιο κοντά σας και δείχνει διάθεση να σας σταθεί σε ό, τι χρειαστείτε. Αυτό από τη μια αυτό σας ευχαριστεί από την άλλη όμως πληγώνει τον εγωισμό σας γιατί έχετε συνηθίσει να δίνετε και όχι να παίρνετε. Δείτε θετικά την κατάσταση και δεχτείτε την επιθυμία τους να συμβάλλουν όπου μπορούν. Αποφύγετε να γίνετε φορτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν υπολογίζατε σήμερα να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε και να ξενοιάσατε μάλλον έχετε ξεχάσει ότι έχετε μια υποχρέωση που πρέπει να γίνει όπως και να 'χει. Ευτυχώς, η ικανότητα να προγραμματίζεστε και να βάζετε τα πράγματα σε μια σειρά σας βγάζουν από το πρώτο άγχος και σας επιτρέπουν να τα κάνετε όλα όπως σας ευχαριστεί.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να μην είστε σίγουροι τι ακριβώς θέλετε να κάνετε σήμερα αλλά έχετε τη δυνατότητα να το ανακαλύψετε. Τα οικονομικά του συντρόφου σας έχουν κάποια βελτίωση και αυτό σας δίνει το πρόσχημα να κάνετε κάποιες υπερβολές και να ξοδέψετε με το παραπάνω. Ίσως σας επισκεφθεί κάποιο πρόσωπο από το εξωτερικό ή θα ξεκινήσετε επικοινωνία με κάποιο άτομο από μακριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας σήμερα έχει την πρώτη θέση στη ζωή σας. Το μόνο που θέλετε είναι να είστε αγκαλιά με το σύντροφο σας και να ζήσετε το όνειρο όσο γίνεται περισσότερο. Νιώθετε ότι δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε και πράγματι έτσι είναι, αφού περισσότερο από ποτέ, νιώθετε βαθιά μέσα σας μια ισχυρή δύναμη. Ένα μέλος της οικογένειάς σας ίσως συζητήσει κάποιο οικονομικό του ζήτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να μην βασίζετε την ευτυχία σας στα χρήματα όμως αυτή την εποχή νιώθετε ότι, αν ήσασταν λίγο καλύτερα οικονομικά, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες της ζωής πιο άνετα. Το καλό είναι ότι η θετικότητα και η αισιοδοξία σας επιτρέπουν να βλέπετε και την όμορφη πλευρά της ζωή και έτσι μπορείτε να φιλοσοφείτε, να μαθαίνετε και να προοδεύετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πατάτε γερά στα ποδιά σας και έτσι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Η διάθεση να βοηθήσετε ένα πρόσωπο του κοντινού οικογενειακού περιβάλλοντος που αντιμετωπίζει προβλήματα εργασίας εκτιμάται και σας ανεβάζει για μια ακόμη φορά στα μάτια των άλλων. Ευτυχείς , όμορφες και ερωτικές θα είναι οι στιγμές που θα ζήσετε σήμερα στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεσμοί, χωρισμοί και πειρασμοί είναι όλα ένα κουβάρι μέσα στο μυαλό σας που ψάχνει να βρει το χαμένο θησαυρό. Το ενδεχόμενο να αναθεωρήσετε ή ακόμα και να επανεξετάσετε κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τα ερωτικά σας θα αποτελέσει μια εποικοδομητική εμπειρία για τη ζωή σας. Μια νεαρότερη γυναίκα θα σας ανακοινώσει ένα χαρμόσυνο νέο.

ΙΧΘYΕΣ

Καλοπροαίρετοι δεν είναι μόνο αυτοί που συμφωνούν μαζί σας αλλά και εκείνοι που σας λένε κάποια πράγματα, επειδή θέλουν να σας βλέπουν χαρούμενους. Κάποιοι συνεργάτες ίσως προσπαθήσουν να διακόψουν την ξεκούραση σας και να σας βάλουν στην πρίζα με κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις. Αφήστε για αύριο πράγματα που δεν είναι σε άμεση προτεραιότητα και χαλαρώστε.

www.astrology.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ