2017-02-01 15:34:06
Φωτογραφία για Λαμία: Οι «ράμπο» του ΥΠΟΙΚ ξεσκονίζουν τα οικονομικά της αμαρτωλής ΠΕΛ
Ξεκινάει έρευνα σε βάθος για την "μαύρη τρύπα" στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας Πιάνουν δουλειά οι «ράμπο» του Υπουργείου Οικονομικών.

Η τραγική κατάσταση στην οποία περιήλθε η ΠΕΛ τα τελευταια χρόνια είναι γνωστή σε όλους. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη είναι το μέγεθος της μαύρης τρύπας και φυσικά που πήγαν τα αρχεία που έχουν εξαφανιστεί. Άλλωστε γι αυτό είναι και Εισαγγελική έρευνα σε εξέλιξη.

Όταν πρόσφατα ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης, επισκέφθηκε τη Λαμία για το θέμα της ΠΕΛ είχε τονίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για να μάθουμε τι ακριβώς έγινε τα προηγούμενα χρόνια στην πολύπαθη ΠΕΛ, που ενώ ήταν ένας υγιής οικονομικά φορέας, κάποιοι κατάφεραν να τον εξαθλιώσουν οικονομικά και να τον οδηγήσουν σε μαρασμό.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το ρεπορτάζ τις ερχόμενες ημέρες καταφθάνουν στη Λαμία οι «ράμπο» από τη Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων, του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους, για να κάνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά στοιχεία.


Το πρόβλημα είναι που θα εγκατασταθούν για να δουλέψουν οι Οικονομικοί Επιθεωρητές, αφού στις εγκαταστάσεις της ΠΕΛ δεν υπάρχει ρεύμα και τα γραφεία είναι λεηλατημένα.

Και φυσικά υπάρχει και το εύλογο ερώτημα. Με βάση ποια στοιχεία θα κάνουν έλεγχο, αφού η προηγούμενη διοίκηση του κ. Γιαννη Γρανίτσα, ουδέποτε παρέδωσε τα οικονομικά στοιχεία και αρχεία στην επόμενη διοίκηση του κ. Γιώργου Λάμπρου. που βρέθηκε προ αδιεξόδου και αναγκάστηκε να παραιτηθεί σύσσωμη, διαπιστώνοντας την τραγική κατάσταση της ΠΕΛ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ