2012-05-20 14:00:10
Φωτογραφία για Aλλαγή δεδομένων για Ντρογκμπά!
Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ασχολείται με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, οι πιθανότητες παραμονής του οποίου στην Τσέλσι έχουν αρχίσει και αυξάνονται μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Το μέλλον του Ιβοριανού στους Μπλε ήταν κάτι παραπάνω από αμφίβολο, αφού δεν τα έβρισκε με την Τσέλσι, κυρίως όσον αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Οι συζητήσεις είχαν διακοπεί και από τους ατζέντηδές του είχε πέσει... γέφυρες προς την Μπαρτσελόνα, αν και ο ίδιος το αρνούταν. Ωστόσο, η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και η συμβολή του σε αυτό δείχνει να αλλάζει τα δεδομένα!

Σύμφωνα με το skysports, η Τσέλσι θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα του προπονητή για την επόμενη χρονιά και μέσα στη βδομάδα, αναμένεται να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ντρογκμπά, προκειμένου να αναζητηθεί η «χρυσή τομή» και ο Ιβοριανός να μείνει στο Στάμφορντ Μπριτζ. Oι... σειρήνες από Κίνα πάντως, ηχούν ήδη στα αυτιά του!

Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ τόνισε για το θέμα: «Ο Ρον Γκουρλέι (εκτελεστικός διευθυντής) θα καθίσει με τον ατζέντη του αυτή τη βδομάδα και θα δούμε που θα καταλήξουμε. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για την Τσέλσι και ο Ντιντιέ αυτό που είναι καλύτερο για τον ίδιο. Θα καθίσουμε κάτω και θα δούμε που θα οδηγήσουν οι συζητήσεις».

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μπαμπάτσικη Beyonce (Photos)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μπαμπάτσικη Beyonce (Photos)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ