2012-05-20 14:15:43
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ
Πρώτο το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Αύριο τη Δευτέρα, 21 Μαΐου, ανοίγει η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας . Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α’) θα αρχίσουν μια ημέρα μετά, την Τρίτη 22 Μαΐου.

Μετά από συνάντηση που είχαν το Σάββατο, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός και η υπουργός Παιδείας διαβεβαίωσαν ότι έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία και έχουν ληφθεί όλα εκείνα τα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν προκειμένου να εξελιχθούν ομαλά οι εξετάσεις, παρά το γεγονός ότι σε κάποιο μέρος θα συμπέσουν με τις βουλευτικές εκλογές.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.


Σ.Σ.

Επ' ευκαιρία της αυριανής έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ως Φροντιστής, θέλω από καρδιάς να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά που διαγωνίζονται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Ειδικά στους μαθητές μου, που μαζί παλέψαμε όλο αυτόν χρόνο, θέλω να τους διαβεβαιώσω, τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι Καθηγητές τους, ότι θα κερδίσουν αυτή την μάχη. Μια μάχη που δίνεται μέσα από ένα συνεχή πόλεμο ζωής και επιβίωσης.

Η νηφαλιότητα και  η ψυχική ηρεμία, πέραν της καλής προετοιμασίας, είναι ο καταλύτης της επιτυχίας. Και γνωρίζουμε ότι την καλή αυτή προετοιμασία την χτίσαμε μαζί, με κόπο και θέληση, αλλά την χτίσαμε.

Εμπρός λοιπόν, ψηλά το κεφάλι. Με σύμμαχο την θέληση και την γνώση, η επιτυχία σας  θεωρείται δεδομένη!

Είπαμε άλλωστε: Ηρέμησε - Σκέψου - Ξεκαθάρισε και αποκρυστάλλωσε τη σκέψη σου. Ξύπνησε το μικρό γίγαντα και τη σιδερένια θέληση που κρύβεται μέσα σου, ανέπτυξε και συγκέντρωσε την θηριώδη αποφασιστικότητα πραγματοποίησης των στόχων σου.

Και κάτι ακόμα να θυμάστε, όπως είχαμε πει: Καμιά επιτυχία δεν πραγματοποιείται με τις πρώτες προσπάθειες. Μάθε πρώτα να χάνεις, μετά μάθε να επιμένεις σταθερά και μόνιμα στην εκπλήρωση των στόχων σου. Είναι αδύνατον να μην επιτύχεις. Οι πετυχημένοι συνανθρωποί σου εγγυώνται την επιτυχία σου, γιατί πέρασαν από τον ίδιο δρόμο...άντεξαν και πέτυχαν!!

 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Νάσος Κουμαρέλλας - Φιλόλογος

Επιστημονικός Σύμβουλος της παρούσας σελίδας
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ