2017-03-07 20:57:26
Φωτογραφία για Η πρώτη εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά μετά από πολύ καιρό - Δείτε που... [photos]
Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαµαράς όπου απεύθυνε χαιρετισµό σε... εκδήλωση µε τίτλο «Θεµατικά µουσεία: Ευκαιρίες για τουρισµό και ανάπτυξη», που διοργάνωσε στο Ευρωκοινοβούλιο η Ευρωβουλευτής της Ν.∆. Ελίζα Βόζεµπεργκ. Κεντρική οµιλήτρια ήταν η κ. Σοφία Στάικου, πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύµατος της Τράπεζας Πειραιώς. Χαιρετισµούς απεύθυναν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος, Εστέµπαν Γκονζάλες Πονς.

Στην εκδήλωση μίλησε επίσης ο καθηγητής του Πανεπιστηµίου Αθηνών και Επιστηµονικός Σύµβουλος του Πολιτιστικού Ιδρύµατος της Τράπεζας Πειραιώς Κ. Καρτάλης.

Αυτό σηµειώνεται και από, ότι ο Αντώνης Σαµαράς είναι µέλος του προεδρείου του επίσηµου think tank του ΕΛΚ, που φέρει το όνοµα του Βίλφριντ Μαρτένς, ενώ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο πεδίο των διαπραγµατεύσεων. Πρόσφατα, βγαίνοντας από το γραφείο του προέδρου της Ν.∆. στη Βουλή, όπου πήγε να ενηµερωθεί για τις επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη µε Μέρκελ και Σόιµπλε στο Βερολίνο, εξέφρασε την ανησυχία του για τις καθυστερήσεις στην αξιολόγηση.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ