2017-03-28 18:22:29
Φωτογραφία για Ν.Δ.: ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ
«Να αναλογιστεί τη ζημιά που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα με την τεράστια καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης», καλεί η Νέα Δημοκρατία τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος νωρίτερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι απολύτως ενιαία και συμπαγής στην προσπάθειά της να διατηρήσει τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ, ενώ άφησε αιχμές για πολιτικολογία κατά του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα.

Η Ν.Δ. ζητεί από τον κ. Τζανακόπουλο και την κυβέρνηση «αν έχει στοιχειώδη ευθύνη, να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τι ακριβώς διαπραγματεύεται έναν ολόκληρο χρόνο και τι έχει κερδίσει για λογαριασμό των Ελλήνων πολιτών». «Δυστυχώς, απολύτως τίποτα και η αβεβαιότητα εξαπλώνεται παντού στην οικονομία και την κοινωνία», καταλήγει η Ν.Δ.

Επίσης, στην αντεπίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου πέρασε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δερβός. «Κύριε Τζανακόπουλε, κατάπτυστοι είναι όσοι ήρθαν στην εξουσία για να βγάλουν τα απωθημένα δεκαετιών, εκείνοι που, ενώ έχουν χρέος να ενώσουν, διχάζουν έναν λαό που δοκιμάζεται από την πολιτική τους» σημείωσε. Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε χαρακτηρίσει κατάπτυστο σχόλιο της ΟΝΝΕΔ για τον Νίκο Μπελογιάννη.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ