2017-11-14 11:08:28
Φωτογραφία για «Αντεπίθεση» της ΕΛΑΣ για να εντοπίσει τη σπείρα που κλέβει ποδοσφαιριστές [Βίντεο]
Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκονται οι διαρρήκτες που επιλέγουν σπίτια νυν και πρώην, ξένων και Ελλήνων ποδοσφαιριστών, αλλά και προπονητών (βλέπε Κάναντι) και κάνουν τη δουλειά τους, με αποτέλεσμα εσχάτως να έχουν θησαυρίσει.

Τελευταίο θύμα της σπείρας ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης [φώτο], ο οποίος έλειψε για ένα δεκάλεπτο κι όμως οι κλέφτες πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι του και να αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά, η αξία των οποίων ανέρχεται σε τουλάχιστον 200.000 ευρώ.

Οι διαρρήκτες μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο στο ισόγειο και από τα στοιχεία φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το διάσημο ζευγάρι, τον Ντέμη και τη Δέσποινα Βανδή, καθώς είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους για να ψάξουν στο εσωτερικό της οικίας.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Την ίδια μέρα σημειώθηκαν ακόμα δύο διαρρήξεις σε σπίτια ποδοσφαιριστών και μάλιστα τις μεσημεριανές ώρες. Οι δράστες εισέβαλαν στα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Οτζίτζα-Οφόε και Ομάρ Ελαμπντελαουί, αποσπώντας χρηματικά ποσά.


Θύμα ληστών παραλίγο να πέσει και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Σίλβιο Προτό, όταν βρισκόταν στη Βαρκελώνη για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο άτομα επιχείρησαν να διαρρήξουν την οικία του Βέλγου πορτιέρο, στη Βάρη, αλλά οι άνδρες ασφαλείας που βρίσκονταν στην είσοδο του συγκροτήματος κατοικιών τους απέτρεψαν.

Η λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν πέσει θύματα διαρρηκτών είναι μεγάλη και περιλαμβάνει τους: Εμμάνουελ Εμενίκε, Σερζιο Αραούχο και παλαιότερα τους: Τσόρι Ντομίνγκεζ, Βίκτορ Ιμπάρμπο, Χέσους Ντάτολο, Ραούλ Μπράβο, Ριβάλντο και Εσιέν.

Στην ΕΛΑΣ υπάρχει σχετικός… εκνευρισμός, καθώς φαίνεται πως η συμμορία είναι αρκετά οργανωμένη και υπομονετική.

πηγή: ereportaz.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ