2018-12-07 02:34:08
Φωτογραφία για Τρώνε ξύλο οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ
Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - ΙΑΤROPEDIA

Μια πρωτοφανή καταγγελία έκαναν από το Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ η οποία μάλιστα έχει διττή υπόσταση. Το ίδιο γεγονός και την αντίδραση του υπεύθυνου Επίθεση ολκής από συγγενή ασθενούς δέχθηκε πλήρωμα ασθενοφόρου, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ. Το πρωτοφανές συμβάν έλαβε χώρα στις 15 Νοεμβρίου όταν συγγενής ασθενούς που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο θεώρησε ότι υπήρξε καθυστέρηση και προπηλάκισε τους διασώστες υβρίζοντάς τους μόλις το ασθενοφόρο ολοκλήρωσε τη διακομιδή της ασθενούς στο Νοσοκομείο Ερυθρός.

Είχε και συνέχεια...

Αμέσως μετά έσπασε το παρμπρίζ και τον καθρέφτη του ασθενοφόρου με αποτέλεσμα οι διασώστες και ο συγγενής της ασθενούς να μεταφερθούν στο Α.Τ Αμπελοκήπων . Ο εκτελών χρέη προέδρου του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδης Μυλωνάς, έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα αλλά όπως λένε από το Σωματείο Εργαζομένων, αντί να ασκήσει μηνυτήρια αναφορά, άρχισε να διαπραγματεύεται με τον πατέρα του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης - ο οποίος δήλωσε πως είναι και πρόεδρος των Ρομά της περιοχής- για τη ζημιά που προκάλεσε ο γιος του στο ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, ο κ. Μυλωνάς έλαβε το ποσό των 1.000 ευρώ από τον πατέρα του δράστη προκειμένου να κλείσει η υπόθεση.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ