2012-06-11 22:28:46
Φωτογραφία για ΜΑΝΙΑΤΗΣ: ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΒΡΑΑΜ
Oι ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αβραάμ, είναι πάρα πολλές. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Πολωνία και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθειά της στο EURO. Επίσης, η αποκατάσταση τέτοιων τραυματισμών είναι χρονοβόρα και ο παίκτης θα μπορέσει να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο στο τέλος του έτους ή τις αρχές του νέου, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Πολλοί ποδοσφαιριστές σοκαρίστηκαν από τη σοβαρότητα της κατάστασης του Αβραάμ και ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος τόνιζε συνεχώς στους γύρω «Θα μας λείψει πολύ».

Άλλωστε οι δυο ποδοσφαιριστές είναι συμπαίκτες και στον Ολυμπιακό και ως γνωστόν οι σχέσεις μεταξύ των ερυθρόλευκων είναι άριστες, κα΄τι που αποτελεί και έναν από τους βασικότερους λόγους που η ομάδα θριάμβευσε φέτος.

Ο Μανιάτης πάντως ήταν από τους λίγους που κατάλαβε πως ο Αβραάμ είχε υποστεί κάτι το σοβαρό, καθώς ξέρει πολύ καλά πως ο συμπαίκτης του σπάνια βρίσκεται τόσο πολύ ώρα πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ