2012-07-13 13:44:03
Φωτογραφία για Β. Γραμμένος: Όλη η αλήθεια για την απειλή θανάτου που δέχτηκα από το Blog Tromaktiko
Πολλά άκουσα και κυρίως πολλά διάβασα το τελευταίο εικοσιτετράωρο, με αφορμή το email που δέχτηκα από τους ιδιοκτήτες ενός από τα πιο γνωστά blogs της χώρας (tromaktiko).

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που περίμενα, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση και εγώ ο ίδιος ακόμη θα χαρακτήριζα το περιεχόμενο του email από αστείο έως και γελοίο.

Αποφάσισα όμως να αφήσω να γνωστοποιηθεί το όλο θέμα για να καταλάβουν κάποιοι ότι μπορεί και πρέπει να τεθούν όρια στην αυθαιρεσία και τη θρασυδειλία τους.

Η ιστορία ξεκίνησε με μια είδηση που είχα αναρτήσει ως αποκλειστική στο vimaonline.gr όπου είμαι αρχισυντάκτης, πριν μερικούς μήνες και που προκάλεσε σούσουρο και αναταράξεις στον πολιτικό κόσμο.

Το θέμα έφερε τον τίτλο "Κορυφαίος υπουργός άφησε έγκυο βουλευτίνα της ΝΔ" και όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε αναδημοσίευση από τα περισσότερα blogs και sites της χώρας τα οποία βέβαια, ως όφειλαν και προς τιμήν τους, ανέφεραν την πηγή του ρεπορτάζ.


Το μόνο λοιπόν blog που παρέλειψε να αναφέρει την πηγή της είδησης, ήταν αυτό για το οποίο ξέσπασε και ο πρόσφατος ντόρος.

Και τελικά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε όχι βέβαια γιατί "έκλεψαν" άλλο ένα θέμα, αλλά για τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση και θα καταλάβετε παρακάτω τί ακριβώς εννοώ.

Όταν διάβασα στο συγκεκριμένο blog λεπτομέρειες και στοιχεία του θέματος τα οποία πρώτος και με προσωπικό ρίσκο ανάρτησα στο vimaonline.gr, έστειλα ένα mail με το οποίο τους εξέφρασα τη δυσαρέσκειά μου για τον τρόπο που χειρίστηκαν την είδηση και τους ζήτησα να αναφέρουν την πηγή της.

Και το έκανα αυτό γιατί θεώρησα ότι αυτό απαιτούσε η σοβαρότητα του θέματος, καθώς στην προκειμένη περίπτωση δεν είχαμε να κάνουμε με τα οπίσθια καμιάς κυρίας της show beez!

Διαβάστε λοιπόν τί μου απάντησαν όταν τους ανέφερα και τις βάσιμες, όπως τελικά αποδείχθηκε, υποψίες μου για την ταυτότητά τους: "Πρόσεξε τί όνομα φαντάζεσαι και πως θα το βγάλεις... γιατί αν πεις το λάθος όνομα θα τρέχεις ώσπου να πεθάνεις"!!!

Φυσικά και δεν τους έλαβα σοβαρά υπόψη μου, κάθε άλλο μάλιστα, εξάλλου έχω συνηθίσει στα 20 χρόνια που ασχολούμαι με το ρεπορτάζ του "δρόμου" και όχι του γραφείου, να δέχομαι πάσης φύσεως απειλές και βρισιές.

Κατέφυγα εκεί που όφειλα να καταφύγω για να παραδειγματιστούν όχι βέβαια όλοι, αλλά έστω κάποιοι και να πάψουν αυτού του είδους τα νταβατζηλίκια και τους τραμπουκισμούς.

Τέλος θα ήθελα να πληροφορήσω τους "παντογνώστες" του διαδικτύου ότι όχι μόνο τώρα, αλλά ουδέποτε υπήρξα συνεργάτης του κ. Δούση ούτε και εξυπηρετώ συμφέροντα κανενός.

Ευχαριστώ επίσης τους αρμοδίους της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που επιλήφθηκαν του θέματος.

 http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=1&artid=7107
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ