2013-10-14 22:46:06
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Αγώνας χωρίς ποιότητα και συνεργασίες, όπως όλοι οι εναρκτήριοι, χαρακτήρισε το ντέρμπι στο ΣΕΦ ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Α1, με τον Έλληνα τεχνικό να ζητάει... συγγνώμη για το θέαμα. Ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε, επίσης, στο θάνατο του Φίλιππου Συρίγου, χαρακτηρίζοντάς τον από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για το θάνατο του Φίλιππου Συρίγου: «Καλησπέρα σας! Κατ’ αρχάς νομίζω και τη διεξαγωγή και την έκβαση του σημερινού (14/10) αγώνα επισκιάζει ο θάνατος του Φίλιππου Συρίγου. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ γνωρίζουμε πως είναι μεγάλη απώλεια, για εμένα προσωπικά πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία σαράντα χρόνια».

Για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα τυπικό ματς, κανείς δεν περίμενε να έχει ποιότητα και συνεργασίες
. Θύμισε έναν αγώνα που έγινε πολλά χρόνια πίσω, στο Σπόρτιγκ, με αντίστοιχο σκορ. Ζητώ την κατανόησή σας, οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, έχουν τραυματίες, έπαιξε ρόλο και η εικόνα του άδειου γηπέδου. Εμείς είχαμε καλό απόγευμα ως προς την έκβαση, κερδίσαμε, αλλά είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα. Να γυρίσει και ο Λο και να δούμε, στη συνέχεια, παιχνίδι το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό, καλή χρονιά σε όλους».

Για τα πολλά ριμπάουντ: «Στη μεγάλη αστοχία οφείλεται, υπήρχαν πολλές διεκδικούμενες μπάλες επειδή ήταν πολλά τα άστοχα σουτ. Εμείς είχαμε τεράστιο πρόβλημα στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός πήρε έντεκα επιθετικά. Όταν ελέγξαμε αυτόν τον τομέα εξελίχθηκε ο αγώνας όπως εξελίχθηκε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ