2014-09-23 16:04:10
Φωτογραφία για Η Επιστολή του προφυλακισμένου Κ.Χριστοδούλου: Η Αθλητική Βία ξέρει καλύτερα μάλλον
Γράφω αυτή την επιστολή για να πώ δύο πράγματα σχετικά με τους οργανωμένους οπαδούς και την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Σε μια χώρα της πείνας,της ανεργίας,της φτώχειας,των ρουφιάνων, και των απατεώνων,για κάποιους… η μόνη έννοια είναι να βάζουν τους οπαδούς στη φυλακή.

Κάποιοι μάλιστα αναρωτιούνται γιατί είναι άδεια τα ελληνικά γήπεδα.

Πάρτε το απόφασή κύριοι!! Δεν υπάρχει γήπεδο γεμάτο χωρίς οργανωμένους οπαδούς! Αλλά πλέον το να είσαι οργανωμένος και ειδικά του Ολυμπιακού είναι έγκλημα! Είμαι προφυλακισμενος για την υπόθεση του εμπρησμού, επαναλαμβάνω του ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ,της καφετέριας του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργου Τζαβέλλα.

Μιας υπόθεσης που ΟΧΙ μόνο δεν ήμουν εκεί, που οι μάρτυρες είπαν πως τα χαρακτηριστικά μου δεν έχουν καμία σχέση με το δράστη,αλλά βαφτίστηκε από την Αθλητική Βία ότι ο εμπρησμός ήταν τελικά βόμβα χωρίς κανένας να ακούσει τον παραμικρό θόρυβο!Η ίδια αυτοψία της Πυροσβεστικής μιλάει για απλή φωτιά!Αλλά η Αθλητική Βία ξέρει καλύτερα μάλλον!!


 Επίσης ξέρει,σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε (=ρουφιάνεψε) στην εφημερίδα Καθημερινή,ότι διατηρώ στενές σχέσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού!! Λίγο ακόμα και θα έλεγαν ότι είμαι και πρόεδρος της ομάδας!

 Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι μπήκα φυλακή από αμούστακα κοκκινομάλλικα παιδάκια, από κύριους που είχαν κάποτε μαλλί κοτσιδάκι και από γέρους που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να φοβίζουν τις μανάδες!! Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη υπηρεσία βάζει αθώους φυλακή.Το έχουμε ξαναδεί το έργο . Κλείνοντας θέλω να πω,πως εδώ

ΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΆΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΥΡΑ 7!!!!

Α’ Πτέρυγα Κορυδαλλού.

Προφυλακισμένος Οπαδός του Ολυμπιακού

Χριστοδούλου Κώστας “ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Μίτσελ απειλεί τον Βαλβέρδε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Μίτσελ απειλεί τον Βαλβέρδε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ