2014-10-19 11:38:32
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ» Ο ΑΛΕΓΚΡΙ
Στην πρώτη απώλεια της Γιουβέντους, προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού, στο φετινό πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στη... Σασουόλο.

Δεν κατάφερε χθες η "βέκια σινιόρα" να επικρατήσει της Σασουόλο και αυτή ήταν η πρώτη της απώλεια στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υποστήριξε ότι οι «μπιανκονέρι» παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν έδειξε να... ανησυχεί για το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του μετά από επτά αγώνες στη Serie A.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το χθεσινοβραδινό 1-1

«Ήξερα τις δυσκολίες του παιχνιδιού, ειδικά από τη στιγμή που έλειπαν τόσοι διεθνείς μέσα στην εβδομάδα στις εθνικές τους ομάδες. Η Σασουόλο προερχόταν από μερικά άσχημα αποτελέσματα αλλά με καλές εμφανίσεις.

Μας δημιούργησαν προβλήματα απόψε, δεν είχαμε πολλά σουτ στην αντίπαλη εστία και αυτό τους επέτρεψε να βγάλουν αρκετές αντεπιθέσεις. Ο Κονσίλι τους έσωσε μερικές φορές αλλά και εκείνοι μας έκαναν να κινδυνέψουμε.


Θα έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα από τεχνικής άποψης και να παίρναμε τη νίκη παρόλο που δεν πιάσαμε σπουδαία απόδοση. Θα πρέπει να αποδεχτούμε την ισοπαλία με βάση την εμφάνισή μας.

Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στη Σασουόλο που μας ανάγκασε να παίξουμε διαφορετικά και μας έκανε δύσκολη τη ζωή.

Υποφέραμε στο ξεκίνημα, ύστερα πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας, αλλά συνολικά δεν είχαμε αρκετά σουτ προς την εστία, ακόμα και από απόσταση.

Είμαστε πάντως ακόμα στην κορυφή της βαθμολογίας (+1 από Ρόμα) και η ισοπαλία με Σασουόλο δεν αλλάζει κάτι. Στη Serie A χρειάζεσαι σταθερότητα, αν σε κάθε επτά παιχνίδια κερδίζουμε τα έξι θα πάρουμε τον τίτλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ