2014-12-06 22:53:15
Φωτογραφία για «ΠΟΛΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ»... Ο ΚΑΣΑΜΙ!
Απογοητευμένος με τη νέα απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Ελβετός μέσος των ερυθρόλευκων μίλησε στην κάμερα της Nova, τονίζοντας πως είναι αναστατωμένος, κάτι που φαινόταν και στο πρόσωπό του.

Ο Κασάμι μίλησε για την αφιέρωση στον Μίτσελ, εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, ενώ τόνισε πως πρέπει να έρθει η νίκη την Τρίτη επί της Μάλμε.

«Έπρεπε να τους είχαμε τιμωρήσει νωρίτερα, έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ και να αμυνθούμε καλύτερα. Είναι ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα, όπως και αυτό της Τετάρτης. Πρέπει να κοιτάξουμε και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τρίτης. Είναι το μόνο που μετράει. Πρέπει να νικήσουμε και να δούμε τι θα γίνει», είπε αρχικά ο Κασάμι.

Για το γκολ και την αφιέρωσή του στον Μίτσελ: «Του το αφιέρωσα, γιατί είχα έναν δύσκολο μήνα και τον ευχαρίστησα για την αυτοπεποίθηση που μου έδωσε. Είμαι πολύ αναστατωμένος που δεν κερδίσαμε».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να ανατρέψει την κατάσταση: «Πιστεύω στην ομάδα, έχουμε την ποιότητα. Όμως, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε σκληρά και να δίνει ο καθένας μας τα πάντα σε κάθε παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ