2014-12-12 18:58:17
Φωτογραφία για Δείτε το νέο... «φτωχικό» των 85 εκατ. δολαρίων της Beyonce [video + photos]
Ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια της showbiz, η Beyonce και ο σύζυγος της επίσης τραγουδιστής, Jay Z, ετοιμάζονται για μία μεγάλη αγορά Μετά την επιτυχημένη κοινή τους περιοδεία, το On the Run, βρίσκονται ένα βήμα πριν την αγορά του καινούργιου τους σπιτιού.

Δείτε μέσα από φωτογραφίες το σπίτι, που θα φιλοξενήσει την οικογένεια τους και όσους επισκέπτες επιθυμήσουν να μείνουν για λίγο έως πολύ εκεί Η είσοδος του σπιτιού και το γκαράζ χωρητικότητας 16 αυτοκινήτων.

Η τιμή του υπέροχου “φτωχικού” τους ανέρχεται στα 85 εκατομμύρια δολάρια. Τι είναι 85 εκατομμύρια μπροστά σε όλες τις ανέσεις που έχουν να μας προσφέρουν 2,200 τετραγωνικά σκέφτηκε η Queen Βee -όπως της αρέσει να αυτοαποκαλείται- και δεν δίστασε να πάρει τον καλό της, όχι μία αλλά δύο φορές παρακαλώ, για να επισκεφτούν και να επεξεργαστούν τη μελλοντική τους κατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είναι πολύ ενθουσιασμένο με το συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο.


Το σαλόνι με την υπέροχη πανοραμική θέα.

Η έπαυλη αυτή εκτός του ότι βρίσκεται σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές του Μπέβερλι Χιλς, με τεράστιες βεράντες περιμετρικά του οικήματος που θα απολαμβάνουν τα πρωινά, μεσημεριανά και βραδινά τους με φόντο τη θέα του Μαλιμπού, αποτελείται από ένα hometheatre χωρητικότητας 24 ατόμων (όλοι οι καλοί χωράνε), ένα -σχεδόν κανονικό- κατάστημα με γλυκά και ζαχαρωτά, ένα τεράστιο κελάρι με πανάκριβα κρασιά, οχτώ κρεβατοκάμαρες, δεκαπέντε μπάνια, γκαράζ για δεκαέξι πολυτελέστατα αυτοκίνητα, δύο τεράστιες walk in closets, τραπεζαρίες και σαλόνια με φεγγίτες στην οροφή, γυάλινες όψεις περιμετρικά για να απολαμβάνουν τη θέα από όλα τα δωμάτια, μία τεράστια πισίνα και φυσικά κήπο με λουλούδια και φυτά για να παίζει η προνομιούχα δίχρονη Blue Ivy.

Η κατοικία είναι προσεχτικά σχεδιασμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.Το ύφος και η αισθητική του σπιτιού ταιράζουν σε μία μοντέρνα και νέα οικογένεια. Αν και πανάκριβο, το βρίσκουμε πολύ όμορφο, στυλάτο, σύγχρονο, καθόλου κιτς και χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές. Αν σκέφτεστε ότι είναι πολλά τα δωμάτια, τα μπάνια ή τα τετραγωνικά, μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ένα από τα πιο διάσημα και πλούσια ζευγάρια του πλανήτη. Άλλωστε, έχουμε δει πάρα πολλά μεγαλύτερα, προκλητικά και χωρίς καθόλου αισθητική σπίτια…

Ένα από τα δεκαπέντε μπάνια της πολυτελέστατης κατοικίας.

Λεφτά υπάρχουν αποδεδειγμένα για το δίδυμο της επιτυχίας, αφού φημολογείται ότι η εφτά υπνοδωματίων βίλα στο Μπελ Αιρ, που νοίκιασαν για να παραθερίσουν το καλοκαίρι, τους κόστιζε 200.000 δολάρια το μήνα. Οπότε η βασίλισσα της ποπ σκηνής, μάλλον σκέφτηκε να επενδύσουν σε ένα δικό τους σπίτι προκειμένου να εξασφαλίσουν μία στέγη για τη μονάκριβη τους, αν και με τόσα υπνοδωμάτια μάλλον σκοπεύουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. Μάλιστα, ο JayZ σε πρόσφατη συναυλία τους άφησε να εννοηθεί ότι περιμένουν τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους.

Το πιο γλυκό δωμάτιο του σπιτιού είναι φυσικά γεμάτο ζαχαρωτά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Beyonce βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τις πιο πλούσιες γυναίκες του περιοδικού Forbes για τον περασμένο χρόνο με έσοδα που ξεπερνούν τα 115 εκατομμύρια δολάρια αφήνοντας κατά πολύ πίσω τον σύζυγο της, του οποίου τα έσοδα έφτασαν τα 60 εκατομμύρια δολάρια, καταφέρνοντας να μπει στην αντίστοιχη λίστα με τους πιο πλούσιους άντρες.

Tο βίντεο, που ακολουθεί έχει φτιαχτεί από το μεσιτικό γραφείο, που θέλει να πουλήσει το σπίτι. Αυτό θα είδε το ζευγάρι και επιθυμεί να το αγοράσει!
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ