2014-12-28 00:21:05
Φωτογραφία για Σάκοτα: Πρέπει να θέλουμε πολύ για να νικήσουμε
«Πρέπει να θέλουμε πολύ για να νικήσουμε»… Αυτό επεσήμανε ο Ντράγκαν Σάκοτα για το παιχνίδι με το Ρέθυμνό αναφερόμενος... στο σημείο το οποίο θα είναι καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα της ΑΕΚ.

«Κάθε αγώνας έχει μεγάλη σημασία για μας, ιδιαίτερα τώρα που προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες», τόνισε ο προπονητής της Ένωσης και συνέχισε:

«Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλούς ξένους και πρέπει να τους περιορίσουμε. Επίσης πρέπει να έχουμε διάθεση να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να το θέλουμε πάρα πολύ», υποστήριξε και αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου «Είναι μία ισορροπημένη ομάδα. Είναι αρκετά φορμαρισμένη και οι παίκτες της παίζουν ομαδικά», τόνισε και κατέληξε:

«Δυστυχώς, δεν έχουμε και πολλά σημεία για να μπορούμε να στηριχθούμε, λόγω της μέχρι στιγμής απουσίας του Ίνγκλις και των τραυματισμών που έχουμε. Δεν καταφέραμε να έχουμε ένα νέο ξένο παίκτη, οπότε βασιζόμαστε στην διάθεση που θα δείξουμε για να παίξουμε όσο καλύτερο μπάσκετ μπορούμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να μας δώσει περισσότερη ενέργεια για να κερδίσουμε».


Ο Λεωνίδας Κασελάκης από την πλευρά του υποστήριξε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει επιθετική άμυνα.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας από τη στιγμή που προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες. Παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας και θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει δείξει σταθερότητα μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, ώστε από την αρχή να έχουμε τα ηνία του αγώνα», τόνισε ο άσος της Ένωσης και συνέχισε αναφερόμενος σχετικά με το «κλειδί» της αναμέτρησης:

«Χωρίς αμφιβολία, το «κλειδί» θα είναι η άμυνα. Πρέπει να επιβάλλουμε την άμυνά μας και στην επίθεση να βγάλουμε όσα δουλέψαμε σε αυτό το διάστημα της διακοπής. Επίσης, πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και στα σαράντα λεπτά.

«Το Ρέθυμνο απαρτίζεται από καλούς ξένους παίκτες. Πέρα από αθλητικότητα, οι αντίπαλοι έχουν και πολύ υπομονή στο παιχνίδι τους. «Διαβάζουν» αρκετά καλά το παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα για να τους σταματήσουμε. Αλλιώς, θα έχουμε πρόβλημα», είπε και κατέληξε υποστηρίζοντας πως η ΑΕΚ πρέπει να επιβάλει το ρυθμό της και την άμυνά της από το πρώτο λεπτό.

«Πρέπει να κρατήσουμε σε χαμηλά στάνταρ το Ρέθυμνο και με την βοήθεια του κόσμου μας να έχουμε τον έλεγχο του ματς και στα σαράντα λεπτά». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Overview Calendar: AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Overview Calendar: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ