2015-04-25 23:20:06
Φωτογραφία για ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ : ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΠΟΛΥ!
Με την ψυχή τους ευχαριστήθηκαν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας οι παίκτριες του Ολυμπιακού, όπως είπε η αρχηγός της ομάδας, Φιλιώ Μανωλιουδάκη στο "ΣΠΟΡ FM 94,6".

Χωρίς άγχος εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στον τελικό με την Σαμπαντέλ μετά τη νίκη της επί της Κίνεφ Κίρισι, όπως είπε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Επίσης, η αρχηγός των ερυθρόλευκων δήλωσε πως μπήκαν στην πισίνα με πίστη για τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης της προηγούμενης διετίας και παράλληλα ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας για όσα τους έχει προσφέρει.

«Το άγχος μας έφυγε χθες όταν νικήσαμε την Κίνεφ Κίρισι. Το πιστέψαμε πολύ σήμερα, παίξαμε με την ψυχή μας και το ευχαριστηθήκαμε. Συνεχίζουμε με χαμηλούς τόνους, όλο το μέλλον είναι μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για όσα έχει κάνει για μας αλλά και που ανέλαβε τη διεξαγωγή του Final 4 στον Πειραιά. Το μόνο που σκέφτηκα στο τέλος, ήταν να βάλω το γκολ και να πάρουμε τη νίκη», σημείωσε για το νικητήριο γκολ που σημείωσε 30’’ πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ