2015-10-23 09:18:10
Φωτογραφία για ΤΡΟΜΟΣ: Γειτόνισσα στον γείτονα της: «Τα παιδιά σας φαίνονται πολύ νόστιμα, να τα... δοκιμάσω;»
Δεν υπάρχει χαρακτηρισμός που να αποδίδει την περιγραφή μίας 38χρονης γυναίκας στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Κάρι Περνούλα θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τον θόρυβο που προκαλούσαν τα παιδιά ενός γειτονικού σπιτιού, στέλνοντας μηνύματα με τα οποία – ούτε λίγο, ούτε πολύ – απειλούσε να τα... φάει! Η «δυσκοίλια» 38χρονη κατέληξε στο κρατητήριο και θα απολογηθεί για την πράξη της, ενώ η ιστορία της προστέθηκε στα πολλά περιστατικά που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες στις ΗΠΑ, με ενήλικες που... ενοχλούνται από το παιχνίδι των παιδιών. Ένα φαινόμενο, το οποίο έχει αρχίσει να απασχολεί τους ψυχολόγους των ΗΠΑ, καθώς παρουσιάζει αιφνίδια και μεγάλη αύξηση.

Η Κάρι Περνούλα, λοιπόν, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα από την αστυνομία της Μινεσότα, με την κατηγορία της αποστολής τρομοκρατικών μηνυμάτων και την απειλή σωματικής βλάβης κατά ανηλίκων. Παραπτώματα εξαιρετικά σοβαρά, τα οποία επισύρουν ακόμη και ποινή φυλάκισης. Η 38χρονη γυναίκα έστελνε απειλητικά μηνύματα σε έναν από τους γείτονές της, διότι την... ενοχλούσαν οι φωνές των παιδιών του όταν έπαιζαν! Η Κάρι Περνούλα χαρακτήριζε τα παιδιά «νόστιμα» και άφηνε να εννοηθεί ότι θα τα... «δοκιμάσει».


Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, τα απειλητικά μηνύματα ξεκίνησαν στις 27 Σεπτεμβρίου. Τότε, η οικογένεια των παιδιών έλαβε ένα ανώνυμο μήνυμα, στο οποίο αναγραφόταν: «Τα παιδιά σας μοιάζουν πολύ νόστιμα. Μπορώ να πάρω μία γεύση;»! Λίγες μέρες αργότερα, η οικογένεια άρχισε να δέχεται προσφορές περιοδικών με τίτλο «Τα Νόστιμα Παιδιά»! Η αστυνομία ήταν σε θέση να εντοπίσει την προέλευση των συνδρομών και έτσι έφτασε στην Κάρι Περνούλα, την οποία και συνέλαβε.

«Ήταν θυμωμένη διότι τα παιδιά άφηναν αντικείμενα στην αυλή της και έκαναν θόρυβο, κάνοντας σαν... παιδιά», δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας του Τσάμπλιν, ενώ η γυναίκα παραπονέθηκε ότι τα παιδιά άφηναν συνέχεια πράγματα στη βεράντα της. Η 38χρονη συνελήφθη και αφού της απαγγέλθηκαν κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ