2016-04-02 22:10:08
Φωτογραφία για Ξέμεινες από χώρο στο iPhone; Δοκίμασε αυτό το κόλπο
Δεν υπάρχει τίποτε πιο εκνευριστικό από το να πρέπει να σβήσεις πράγματα από το κινητό σου... Cloud ή όχι, πολλές φορές απλά θέλεις να έχεις κάποια πράγματα στη μνήμη του smartphone. Ξέμεινες λοιπόν από χώρο; Τα παλικάρια στο CNET ανακάλυψαν ένα ωραίο κόλπο που θα αφήσει τη μνήμη σου ανέπαφη. Και θα σου χαρίσει και έξτρα παραπάνω χωρητικότητα!

Βήμα 1

Πήγαινε στο Settings και στη συνέχεια πάτα General > About για να δεις πόσος χώρος έχει μείνει ελεύθερος στο κινητό.

Βήμα 2

Άνοιξε το iTunes Store και πήγαινε στις ταινίες. Διάλεξε μία ταινία με μεγάλο τίτλο, για παράδειγμα «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι» που έχει όγκο 6.83GB. Στην ουσία ψάξε για ταινία που ξέρεις ότι χρειάζεται περισσότερο χώρο από αυτόν που έχεις ήδη. Πάτησε δύο φορές το Rent. Έτσι και αλλιώς δεν θα σε αφήσει να το εγκαταστήσεις λόγω χώρου και δεν θα χρεωθείς και τίποτα.


Βήμα 3

Όταν σου βγει η ειδοποίηση πως δεν υπάρχει αρκετός χώρος, πήγαινε πάλι στο Settings. Πήγαινε ξανά στο General > About και θα διαπιστώσεις πως έχουν προστεθεί μερικά έξτρα megabytes στην χωρητικότητα σου.

Βήμα 4

Επανάλαβε τη διαδικασία. Πήγαινε πάλι πίσω στο iTunes Store, διάλεξε μία ακόμα ταινία που απαιτεί πολλά gigabytes και πρόσθεσε χώρο στο κινητό σου. Μπορείς να το επαναλάβεις όσες φορές θέλεις. Δεν έχουμε ιδέα γιατί αυτό το κολπάκι δουλεύει, αλλά δουλεύει και με το παραπάνω.

Μέχρι στιγμής έχει δοκιμαστεί σε iPhone 5c - το οποίο «τρέχει» με λογισμικό iOS 9.1 και είχε μόλις 4GB ελεύθερο χώρο. Ένα thread στο Reddit, αναφέρει ότι υπήρξαν χρήστες οι οποίοι κατάφεραν να εξοικονομήσουν πολλά gigabytes με αυτό τον τρόπο. Οπότε ίσως σταθείς τυχερός και αποκτήσεις πολλή περισσότερη χωρητικότητα απ' ότι περίμενες. Είναι bug; Ή το σύστημα «καθαρίζει» από caches;
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ