2012-05-20 16:07:22
Φωτογραφία για Οι 3 κυρίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
 Eντύπωση προκάλεσε το γεγονός... ότι τρείς κατά σειρά ισχυρές κυρίες επελέγησαν για υπουργοί εξωτερικών των ΗΠΑ, ως εκ τούτου σκεφθήκαμε να αναλύσουμε το γεγονός αυτό, για ενημέρωση των αναγνωστών μας.

Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο διότι ως γνωστόν οι ΗΠΑ είναι τα θεμέλια και στυλοβάτες επάνω στα οποία εδράζεται και στηρίζεται η παγκόσμια διακυβέρνηση-Δικτατορία του πλανήτη, με προϊόντα τη Παγκοσμιοποίηση, και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ως εκ τούτου η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν θα μπορούσε να βρεί καλλίτερες εκφραστές των συμφερόντων της από τις εν λόγω κυρίες.

Για το άρθρο αυτό στηριχθήκαμε στη θεωρία που λέει ότι η Ιστορία είναι αμείλικτη για τους ισχυρούς της Γης, διότι με τις αποφάσεις τους παίζουν με τη ζωή και τη τύχη εκατομμυρίων ανθρώπων, και κρατών.

Αυτές οι τρείς ισχυρές κυρίες είναι κατά σειρά,

1.- Madeleine Albright- επί προεδρίας Bill Clinton


2.- Condoleezza Rice- επί προεδρίας George Bush – Junior.

3.- Hillary Clinton - επί προεδρίας Barak Obama.

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Εξουσία και Κυριαρχία, με προέδρους τους κ.κ. Rothschild & David (Δαϊδ) Rockfeller, για να πετύχει στα σχέδιά της για παγκόσμια κυριαρχία, επέβαλλε στους τρείς αυτούς προέδρους των ΗΠΑ, οι οποίοι εξελέγησαν από τον Αμερικανικό Λαό, με νόμιμες

δημοκρατικές διαδικασίες, τις τρείς αυτές ισχυρές σκληρές κυρίες ως τις καταλληλότερες για ΥΠ.ΕΞ. αφού τυγχάνουν εκφραστές των συμφερόντων τους, και δημιουργούν νέο ολοκαύτωμα για τους Λαούς.

Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός που τρείς συνεχόμενες κυρίες επελέγησαν για να διαχειρισθούν τα παγκόσμια προβλήματα για λογαριασμό της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων;;;;;

Η Παγκόσμια Δικτατορία στη προσπάθειά της να κατακτήσει τη παγκόσμια κυριαρχία, χρησιμοποιεί διεθνώς ανδρείκελα σαν τους Jeffrey-ΓΑΠ-(ΑμερικανοΕβραίος), Γκρούεφσκι (Σκοπίων), Τιμοσένκο(Ουκρανίας), Ισαακασβίλι (Εβραίος της Γεωργίας), Ρόντος, την ηγεσία της Ε.Ε. , την ηγεσία του ΟΗΕ, την ηγεσία του ΝΑΤΟ, και άλλες διεθνείς μαριονέτες, σαν καταλληλότερους για τη Ν.Τ.Π.

Εξέχουσα θέση στο διεθνές διπλωματικό στερέωμα έχουν και οι κάτωθι περιγραφόμενες κυρίες, που ενεργοποιούνται διεθνώς για τα συμφέροντα των Εξουσιαστών και κατακτητών της Οικουμένης, και όχι των ΗΠΑ όπως αφελώς πιστεύει ο απλός Αμερικανικός Λαός.

Όλοι οι ηγέτες των Κρατών, Bασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί, λειτουργούν για τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Για ενημέρωση των αναγνωστών μας συλλέξαμε τις κάτωθι πληροφορίες για μια εκάστη Σιωνιστική Κυρία, των οποίων τις πράξεις ας κρίνει ο αρμόδιος Αμερικανικός λαός, αλλά και η Ιστορία.

1.-MΑDELEINE ALBRIGHT-KORBEL:

Γεννήθηκε 15/05/37 στη Πράγα της τότε Τσεχοσλοβακίας.

Έχει δύο ιθαγένειες, Τσεχίας, και Αμερικής, και είναι Εβραϊκής καταγωγής. Επάγγελμα διπλωμάτης. Θρήσκευμα έχει την Εβραϊκή θρησκεία, και δηλώνει Επισκοπιανή Χριστιανή.(Για τα μάτια του Κόσμου και του Αμερικανικού Λαού). Παμπόνηρη η κυρία Το πατρικό της επίθετο ήταν Korbel.

Είναι η πρώτη γυναίκα που έγινε υπουργός των εξωτερικών των ΗΠΑ, στη τετραετία 1997-2001 . Σε θέση σαν 64η ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ.

Επίσημα διορίστηκε στη θέση αυτή από τον πρόεδρο Bill Clinton, και παρασκηνιακά από τη πανίσχυρη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.

Υπήρξε πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ 1993-1997. Σήμερα σε ηλικία 75 ετών εργάζεται ως καθηγητής Διεθνών σχέσεων στο πανεπιστήμιο της Georgetown, και είναι διδάκτωρ σχεδόν σε όλα τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, επίσης εργάζεται ως διευθυντής στο διοικητικό συμβούλιο του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων των ΗΠΑ. Δηλαδή πολυθεσίτης η κυρία, αν και υπερήλικας…

Σαν Εβραϊκής καταγωγής επέζησε του ολοκαυτώματος των Εβραίων στη Γερμανία, από τους Ναζί, όπου είδε πολλούς από τα μέλη της οικογένειας να γίνονται θυσία στον αντισημιτισμό των Ναζί, και στο ολοκαύτωμα των Εβραίων. Για το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Τούρκους και από τους Γερμανούς Ναζί, δεν μίλησε ποτέ κανείς.

Μετά την ήττα των Γερμανών Ναζί, και τη κατάρρευση της Ναζιστικής Γερμανίας, η οικογένεια Korbel επέστρεψε στη Πράγα. Αργότερον με την υποστήριξη του ΑμερικανοΕβραϊκού λόμπυ μετανάστευσαν στις ΗΠΑ , όπου η Μαντλίν μεγάλωσε και ανετράφη. Η οικογένεια Korbel έφθασε στη Νέα Υόρκη το 1948 και εγκαταστάθηκε στο Long Island. Η οικογένεια Korbel έκανε αίτηση για πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ,

ως δήθεν διωκόμενοι από το κομμουνιστικό καθεστώς της Τσεχίας. Ο Μπαμπάς της Josef Korbel διορίστηκε καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ Κολοράντο, όπου εξελέγη κοσμήτορας στη σχολή διεθνών Σπουδών, όπου είχε μαθήτρια τη μελλοντική υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράϊς. Έτσι η οικογένεια μεγάλωσε και μεγαλούργησε. Η Μανταλένα γεννήθηκε στη Πράγα με το όνομα Μαρία Jana korbelova, και αργότερον μετονομάσθηκε Μανταλένα. H Μανταλένα Korbel πέρασε τα έτη εφηβείας στο Ντένβερ Κολοράντο και αποφοίτησε από το Kent Denver School το 1955 όπου ίδρυσε σχολή διεθνών σχέσεων. Ειδικεύθηκε στη πολιτική επιστήμη. Έγινε πολίτης των ΗΠΑ το 1957 και εντάχθηκε στο Δημοκρατικό κόμμα.

Αργότερον παντρεύτηκε τον Joseph Albright, και έτσι έγινε γνωστή σαν Albright. Από τα διάφορα πανεπιστήμια που πέρασε, η Μανταλένα

πήρε επίσης μεταπτυχιακό διεθνών σχέσεων το οποίο της απένειμε ο γνωστός -και μη εξαιρετέος- καθηγητής και σύμβουλος πολλών προέδρων Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, ο οποίος αργότερα θα είναι το αφεντικό της στο Αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας. Ο Λαός λέει, «Πές μου με ποιόν δάσκαλο θα κάτσεις, να σου πω ποιος είσαι». Η Μανταλένα είχε πρόωρη σταδιοδρομία. Επέστρεψε στην Ουάσιγκτον το 1968 και το έτος 1975 έλαβε από το πανεπιστήμιο Κολούμπια άλλο ένα διδακτορικό διεθνών σχέσεων και πολιτικών επιστημών. Στις ΗΠΑ αν δεν είσαι Σιωνιστής, δεν ανεβαίνεις στα κυβερνητικά πόστα. Το ίδιο και στην Ελλάδα…

Στις φωτογραφίες η Μανταλένα δίνει την εικόνα της Χάρυβδης από τη μυθολογία των Αρχαίων Ελλήνων, τόσο φοβερή και τρομερή είναι.

Μόλις βλέπεις φωτογραφίες της το αίμα σου παγώνει από φόβο –τρόμο. Έχει χωρίσει από το κύριο Albright, αλλά διατηρεί το επώνυμο.

Τώρα η Μανταλένα αρχίζει και ανεβαίνει τα σκαλιά της εξουσίας. Το 1976 στις προεδρικές εκλογές τότε που εξελέγη πρόεδρος ο Τζίμι

Κάρτερ, με τη βοήθεια του Σιωνιστή Μπρεζίνσκυ, η Μανταλένα εξελέγη Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, με πρόεδρο του συμβουλίου ποιόν άλλο;;; τον Ζμπίγνιου Μπρεζίνσκυ. Το 1992 με πρόεδρο το Μπιλ Κλίντον, η Μανταλένα εξελέγη Πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, και ανέλαβε τη πρώτη της διπλωματική αποστολή. Κατά τη διάρκεια της θητείας της στον ΟΗΕ, είχε κακή συνεργασία με τον Αιγύπτιο Γενικό Γραμματέα Μπούτρος Γκάλι, για τη γενοκτονία στην Ρουάντα της Κεντρικής Αφρικής, τον οποίον τελικά οι Κοσμοκράτορες εκτόπισαν. Με κινήσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, διάδοχος του Μπούτρος Γκάλι εξελέγη ο μισέλλην Σιωνιστής μαύρος Κόφι Ανάν.

Το 1997 η Μανταλένα έγινε η πρώτη γυναίκα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ , με πρόεδρο το Bill, και η πιο υψηλόβαθμος γυναίκα στην ιστορία της Σιωνιστικής Αμερικανικής υπερδύναμης.

Από τότε άρχισε ο διεθνής κατήφορος των ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ με τις πολεμικές ενέργειες έγιναν λαομίσητες διεθνώς. Οι ΗΠΑ έγιναν παγκοσμίως επιθετικές, και η διεθνής δημοτικότητά τους έπεσε ραγδαία, λόγω της ρατσιστικής πολιτικής της Μανταλένας, του θρυλικού και θηλυκού διπλωμάτη των ΗΠΑ. Από τότε οι ΗΠΑ έγιναν και επισήμως Σιωνιστικές. Η επιρροή της στα διεθνή θέματα, σε θέματα ΟΗΕ και ΝΑΤΟ ήταν αποφασιστική.

Διεκρίθη στο βομβαρδισμό της Σερβίας, και στο πόλεμο στα Βαλκάνια. Στο γραφείο της σαν ΥΠ.ΕΞ παρέμεινε μέχρι το τέλος της προεδρίας

Clinton, οπότε παρέδωσε στη Condoleezza Rice. Θα μπορούσαμε να πούμε, «η μια Τίγρης, παραδίδει στην άλλη». Σε μια από τις τελευταίες πράξεις της σαν ΥΠ.ΕΞ. των Σιωνιστικών ΗΠΑ εκφώνησε λόγο στον ΟΗΕ επί τη αναλήψει των καθηκόντων του ανδρείκελου «Εκείνων» Κόφι Ανάν, και είπε ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να πιέζουν το Ιράκ να καταστρέψει όλα τα όπλα μαζικής καταστροφής, ως προϋπόθεση για την άρση όλων των οικονομικών κυρώσεων, με σκοπό να πετύχουν το Ιράκ αδύναμο και άοπλο, και να το χτυπήσουν εκ του ασφαλούς, πράγμα που έκαναν.

Το ίδιο παραμύθι παίζουν μέχρι σήμερα οι ΗΠΑ στο Ιράν και στη Β.Κορέα. Αλίμονο στο κράτος αυτό που θα τους πιστέψει. Η Μανταλένα μετά από το πόστο της σαν ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ, εργάστηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, και σε πλήθος Σιωνιστικών οργανώσεων και εταιρειών σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, το 2001 εξελέγη μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών.

Την ίδια χρονιά ίδρυσε την ομάδα Ολμπράϊτ, μια διεθνή εταιρία στρατηγικών συμβούλων. Για πελάτες έχει τις εταιρίες Coca-Cola, την φαρμακευτική Merck, τη Dubai World Ports, κ.λ.π. Όλες αυτές οι εταιρίες επωφελούνται από τις προσβάσεις που έχει η Μανταλένα στα παγκόσμια Σιωνιστικά κέντρα εξουσίας.

Παρά το γεγονός ότι ήταν μέλος του Δημοκρατικού κόμματος, χρησιμοποιήθηκε και σαν σύμβουλος των Ρεπουμπλικάνων του προέδρου Μπούς, και προετοίμασε το έδαφος για πολεμικά γεγονότα, και την εισβολή στο Ιράκ. Γενικά συμμετέχει σε ότι κακό για την ανθρωπότητα απεργάζεται η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Το Σεπτέμβριο του 2009 άνοιξε έκθεση της προσωπικής συλλογής κοσμημάτων στο Μουσείο Τέχνης και Σχεδίου της Νέας Υόρκης. Η Madeleine Albright σήμερα εργάζεται ως επίτιμος πρόεδρος του Παγκόσμιου Έργου Δικαιοσύνης, με έδρα τη Χάγη.

Ουαί και αλίμονο στα κράτη αυτά που περιμένουν δικαιοσύνη από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Από τη λήξη της θητείας της ως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ το 2001, η Μανταλένα Albright συνέχισε τη διακεκριμένη Σιωνιστική καριέρα της στην εξωτερική πολιτική, σαν πολιτικός σύμβουλος, επιχειρηματίας, και καθηγητής. Κάθε δυστυχισμένο κράτος που θέλει να έχει τη εύνοια και προστασία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, πρέπει να έχει σαν σύμβουλο τη Μανταλένα Albright.

Σαν ΥΠΕΞ των ΗΠΑ «έθαψε» τους Παλαιστινίους, και ήταν εχθρικά διακείμενη στο πρόεδρο Yasser Arafat. H Mανταλένα έζησε δραματικές ημέρες στη παιδική της ηλικία με το ολοκαύτωμα των Εβραίων. Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα τραυματικές εμπειρίες στο ψυχικό της κόσμο. Αυτές τις τραυματικές εμπειρίες εξέχεε προς την ανθρωπότητα στα χρόνια που ήταν υπεύθυνη ΥΠ.ΕΞ. Η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση σήμερα έχει εξαπολύσει οικονομικό ολοκαύτωμα εναντίον όλου του πληθυσμού του πλανήτη. Αυτά που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα είναι μέρος του προγράμματος των Κοσμοκρατόρων και Εξουσιαστών της Γης, το οποίο υλοποιούν οι διάφορες Μανταλένες, και οι διάφοροι Jeffrey πιόνια των Κοσμοκρατόρων & Εξουσιαστών, εχθρών της ανθρωπότητας.

2.- CONDOLEEZZA RICE:

Γεννήθηκε 14-Νοέμβρη-1954 Ηλικία 58 ετών. Απόφοιτος Πανεπιστημίου του Denver, ανωτάτη σχολή Διεθνών σχέσεων. Θρήσκευμα δηλώνει Πρεσβυτεριανή, και είναι κόρη πάστορα. Όλοι σχεδόν οι ΑφροΑμερικανοί του Νότου των ΗΠΑ είναι στο θρήσκευμα πρεσβυτεριανοί με ιερό βιβλίο την Εβραϊκή Βίβλο. Επάγγελμα, πολιτικός επιστήμων. Εντάχθηκε στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ. Τόπος γέννησης: Μπέρμιγχαμ Αλαμπάμα ΗΠΑ. Γεννήθηκε από ΑφροΑμερικανική οικογένεια.

Έγινε ευρύτερα γνωστή τότε που εξελέγη σαν μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας το 2001 επί προεδρίας George Bush-junior.

Εργάστηκε σαν πρόεδρος μιας μεγάλης ΑμερικανοΕβραϊκής εταιρίας Πετρελαίων την CHEVRON OIL COMPANY. Ένα από τα μεγαλύτερα δεξαμενόπλοια του κόσμου φέρει το όνομά της, «CONDOLEEZZA RICE».

Εξελέγη 66η υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ στη περίοδο 2005-2009. Μεγάλωσε σε ρατσιστική κοινωνία στην Αλαμπάμα του Νότου των ΗΠΑ. Παρόλο που ήταν ΑφροΑμερικανή έγινε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, επιλογή των Αυτοκρατόρων της υφηλίου. Διεδέχθη τον επίσης ΑφροΑμερικανό Κόλιν Πάουελ ΥΠΕΞ στη κυβέρνηση George Bush-Junior, και πρώην Αρχιστράτηγο των ΗΠΑ. Πριν την ένταξή της στη κυβέρνηση Μπούς, ήταν καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, όπου υπηρέτησε 1993-1999 ως Κοσμήτορας. Σαν ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ακολούθησε την επιθετική πολιτική του Μπούς, (των Επικυρίαρχων), έναντι όλων των άλλων κρατών και εθνών της Γης, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και διεκρίθη στην εισβολή και κατοχή στο Ιράκ.

Σήμερα η Κοντολίζα απέρριψε πρόταση του υποψηφίου προέδρου των Ρεπουμπλικανών Mitt Romney για τη θέση του Αντιπροέδρου.

Τη Κοντολίζα οι Αμερικανοί χάριν συντομίας φωνάζουν Κόντι. Το Μάρτιο του 2009 η Κοντολίζα Ράϊς επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ ως καθηγήτρια πολιτικών επιστημών. Το Σεπτέμβριο του 2010 η Κοντολίζα έγινε διευθυντής στην Ανώτατη σχολή Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, και διευθυντής του παγκόσμιου κέντρου για τις επιχειρήσεις και την Οικονομία.

Όταν έχεις την εύνοια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Εξουσίας, ποτέ δεν χάνεσαι, όπως οι πολιτικοί του δικομματισμού στην Ελλάδα…

Η Κόντι φεύγει μαζί με τη κυβέρνηση Μπούς. Δεν θα χαθεί βέβαια. Είναι καλή διαχειρίστρια του εαυτού της και θα τον χρησιμοποιήσει καταλλήλως, έχοντας την εξαιρετικά χρήσιμη εμπειρία της ως προσόν για διαπραγμάτευση νέων ανωτάτων θέσεων εργασίας. Η ανάδειξη μιας γυναίκας σε υψηλά αξιώματα είναι ακόμα ένα φαινόμενο ακριβοθώρητο παρά την υποτιθέμενη προοδευτικότητα της Δυτικής κοινωνίας. Στη πολιτική οι γυναίκες που κατόρθωσαν να αξιοποιηθούν σε κορυφαίες θέσεις είναι ελάχιστες. Το συντριπτικό ποσοστό αυτών των γυναικών εξελίχθηκε -κληρονομικώ δικαίω-(κόρες, Σύζυγοι πολιτικών κ.λ.π.) και σχεδόν όλων οι πράξεις χαρακτηρίζονται από συντηρητισμό και έλλειψη οράματος. Η Κόντι είναι μια γυναίκα πολιτικός που κατόρθωσε να ηγηθεί έχοντας ένα επί πλέον χαρακτηριστικό μειονέκτημα σε κοινωνία λευκών, Είναι Μαύρη. Αυτό δεν την απαλλάσσει από το βαρύ φορτίο της συμμετοχής της στην πιο αντιαμερικανική Αμερικανική κυβέρνηση όλων των εποχών, απλά ίσως η ιστορία της χαριστεί λίγο, κάτι που ασφαλώς δεν θα κάνει για τους υπόλοιπους της απελθούσης κυβέρνησης Μπούς. Υπηρέτησαν όλοι τους τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, εις βάρος των ΗΠΑ.

Στις ΗΠΑ το ίδιο το κράτος έχει αφελώς ταυτισθεί με τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. Οι πολιτικοί των ΗΠΑ αφελώς εργάζονται για τη Ν.Τ.Π.

Στην Ελλάδα οι πολιτικοί δεν έχουν ίχνος πατριωτισμού, όλα για ΝΤΠ. Η Κοντολίζα Ράϊς εργάζεται αυτή την περίοδο στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας ΚΙΟR μια εταιρία Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, (Γιαυτό ο Jeffrey εδώ είχε λυσσάξει με τη πράσινη ενέργεια, και την ανανεώσιμη ενέργεια), είναι τα νέα Projects της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Όλοι αυτοί οι υπάλληλοι των Κοσμοκρατόρων, Κόντι, Jeffrey, κλπ, πάνε πακέτο.

Η Κόντι σήμερα είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας τεχνών και Επιστημών, και έχει βραβευτεί σαν επίτιμος διδάκτωρ.

Αυτή την περίοδο κατοικεί στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στη Καλιφόρνια. Η Κόντι κατέστη φωτεινό παράδειγμα επαγγελματικής σταδιοδρομίας για όλες τις Αμερικανίδες. Ολοκληρώνοντας θέλουμε να πούμε ότι, η Κόντι σαν ΥΠ.ΕΞ, υλοποίησε τα προγράμματα των Επικυρίαρχων του πλανήτη εναντίον των λαών της Γης.

Τα έργα της αυτό απέδειξαν.

3.-ΗILLARY RONDAM CLINTON:

Η Τρίτη φιλόδοξη σκληρή κυρία των ΗΠΑ και της Ν.Τ.Π. διψασμένη για εξουσία, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Γεννήθηκε στο Σικάγο Ιλινόϊς ΗΠΑ στις 26-10-1947 Ηλικία 65 ετών. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Yale.

Επάγγελμα: Δικηγόρος. Θρήσκευμα, Εκκλησία μεθοδιστών. Νέα προσχώρησε στο Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ.

Παντρεμένη με το πρώην πρόεδρο Bill Clinton. Έχουν μία κόρη.

Διεδέχθη τη Κόντι σαν ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ, 21-01-2009 και ονομάσθη 67η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, με πρόεδρο το Barak Obama.

Υπήρξε γερουσιαστής των ΗΠΑ για τη πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου υπηρέτησε από 03-01-2001 έως 21-01-2009 Υπήρξε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επί προεδρίας του συζύγου της Bill Clinton από 20-01-1993 έως 20-01-2001. Έκανε εκστρατεία 2007-2008 για τη προεδρία των ΗΠΑ, τελικά έχασε από τον Barak Obama, σε αντάλλαγμα της προσεφέρθη το αξίωμα της ΥΠΕΞ με την έγκριση των Επικυρίαρχων των ΗΠΑ και όλου του πλανήτη. Σαν ΥΠΕΞ η Χίλαρυ, δεν περιμέναμε κάτι καλλίτερο από τις προηγούμενες ΥΠΕΞ σκληρές κυρίες Μανταλένα και Κόντι.

Πρωτοστάτησε στην ισοπέδωση των Αραβικών χωρών βορείου Αφρικής, με τα γεγονότα Λιβύης, Αιγύπτου, Συρίας, κ.λ.π. Μετά την αποφοίτηση 1973 από το Yale, ξεκίνησε μια καριέρα νομικού και έγινε νομικός σύμβουλος του Κογκρέσου, μετετέθη στο Αρκάνσας 1974 όπου παντρεύτηκε το Μπίλ Κλίντον το 1975.

Το 1978 έγινε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της εταιρίας Νομικών Υπηρεσιών, εργάσθηκε σε δικηγορικό γραφείο και αναφέρεται σαν μια από τις 100 πιο σημαντικές δικηγόρους στην Αμερική. Ο σύζυγός της Βill εξελέγη κυβερνήτης του Αρκάνσας,1979-1992, και υπήρξε η πρώτη κυρία του Άρκανσω. Το 1994 ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ανέπτυξε σημαντική πρωτοβουλία για την υγεία, και σχέδιο φροντίδας του Αμερικανικού λαού, αλλά απέτυχε να κερδίσει την έγκριση του Κογκρέσου. Ωστόσο το 1997 και 1999 ο πρόεδρος Κλίντον, με τη προτροπή της Χίλαρυ, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη προώθηση της δημιουργίας του προγράμματος Ασφάλισης Υγείας Παιδιών, και άλλα θέματα υγείας και φροντίδας του λαού. Υπ’ όψιν ότι στις ΗΠΑ τα θέματα Υγείας-Παιδείας είναι στα χέρια ιδιωτών επιχειρηματιών, δηλαδή στα χέρια των πλουτοκρατών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, γιαυτό η πρώτη κυρία με το πρόεδρο συνάντησαν σκληρή αντίσταση, στη προώθηση προγραμμάτων Υγείας-Παιδείας, και γενικά κοινωνικών ασφαλίσεων.

Η κατάσταση του γάμου της ήταν αντικείμενο σημαντικής πολιτικής κερδοσκοπίας, μετά το σκάνδαλο Λεβίνσκι το 1998. Σαν ΥΠΕΞ πρωτοστάτησε στη δημιουργία της «Αραβικής Άνοιξης» και υποστήριξε τη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη, κατόπιν εντολών των Κοσμοκρατόρων. Με το τέλος της θητείας του συζύγου-προέδρου, μετακόμισε στη πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου το 2000 εκλέχτηκε γερουσιαστής των ΗΠΑ εκπροσωπώντας στη Γερουσία τη πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Για πρώτη φορά Αμερικανίδα πρώτη Κυρία διεκδίκησε δημόσια αξιώματα. Στη Γερουσία υποστήριξε τη κυβέρνηση Μπούς σχετικά με ορισμένα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, συμπεριλαμβανομένης της ψηφοφορίας για το ψήφισμα του πολέμου στο Ιράκ. Σαν Γερουσιαστής η Χίλαρι επανεξελέγη με μεγάλη πλειοψηφία το 2006. Στη προεδρική κούρσα το 2008 η Χίλαρυ κέρδισε αντιπροσώπους στις περισσότερες προκριματικές εκλογές, από κάθε άλλη γυναίκα υποψήφια στην Αμερικανική ιστορία, αλλά τελικά έχασε από το πρόεδρο Barak Obama. Σαν ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ έχει δημιουργήσει την «Έξυπνη δύναμη» ως στρατηγική για τη διεκδίκηση της ηγεμονίας στο κόσμο, για λογαριασμό της παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Η Χίλαρυ τονίζει ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πάντα σχετικά με τη διπλωματία και την ανάπτυξη των πολιτικών σχεδίων μας, και φιλικών κρατών, με τη συνεργασία των οποίων θα εξαρτηθεί ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η Αίγυπτος, η Κίνα , και η Ρωσία.

Είναι πολύ φιλόδοξη αν νομίζει ότι θα μπορέσει τελικά να «βάλλει χέρι» στη Κίνα και στη Ρωσία. Ούτε την Αίγυπτο δεν μπορεί να ελέγξει.

Αυτή την εποχή σοβεί διπλωματική κρίση μεταξύ ΗΠΑ-Κίνας, όμως εν μέσω διπλωματικής κρίσης, η Χίλαρι βρέθηκε στο Πεκίνο.

Η επίσημη επίσκεψη άρχισε στις 02-Μαϊου 2012 όπου η Χίλαρι συνοδευόταν από τον υπουργό οικονομικών Τimothy Geithner και ανώτατη αντιπροσωπεία του State Dept. H επίσκεψη έγινε μέσα στα πλαίσια του «Στρατηγικού και οικονομικού διαλόγου» μεταξύ των δύο χωρών, όπως διπλωματικά ανακοινώθηκε.

Αυτή την εποχή οι ΗΠΑ εκτελούν ναυτικές ασκήσεις μαζί με τις Φιλιππίνες στη θάλασσα τις Κίνας. Έτσι για να δείτε πόσο ειλικρινείς είναι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ στις σχέσεις τους με άλλες χώρες. Αυτά βλέπουν οι Κινέζοι, και γίνονται «Τούρκοι»… Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι επινόηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αλλά να τα εφαρμόζουν μόνο οι αντίπαλοί τους. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πάντα στην ατζέντα της κυρίας Ηillary.

Οι σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας στο σύνολό τους με κύριο αντικείμενο το σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, φυσικά μόνο από τη Κίνα, (για το Γκουαντάναμο, και τους άλλους πολιτικούς κρατούμενους δεν μας λέει λέξη η κυρία), περιλαμβάνονται στην ατζέντα της επικεφαλής της Αμερικανικής Σιωνιστικής διπλωματίας. «Εποικοδομητική σχέση είναι εκείνη που επιτρέπει να μιλάμε με κάθε ειλικρίνεια για τους τομείς στους οποίους διαφωνούμε, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό είναι το πνεύμα που κυριαρχεί καθώς ετοιμάζομαι να αναχωρήσω απόψε για το Πεκίνο», τόνισε στη διάρκεια επίσημης συνέντευξης τύπου.

Η κυρία Κλίντον έστειλε και στην Αίγυπτο μήνυμα με το ίδιο περιεχόμενο, δηλαδή «Ο στρατός να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Αίγυπτο».Μετά τη Κίνα η Χίλαρι επεσκέφθη την Μιανμάρ, το Αφγανιστάν, και τη Λιβύη, για να τους παρηγορήσει… Επίσης επεσκέφθη το Μπαγκλαντές και την Ινδία. Κάλεσε τους Ισραηλινούς και Παλαιστινίους για εκ νέου διαπραγματεύσεις, δηλαδή το ίδιο παραμύθι… Στη Λιβύη η Χίλαρι μετέφερε οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ στο μεταβατικό συμβούλιο της Λιβύης. Δηλαδή κατάστρεψαν μια πλούσια χώρα, και τώρα τους στέλνουν βοήθεια, αφού άρπαξαν τα πετρέλαια….

Εδώ ισχύει η λαϊκή ρήση, «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι». Προγραμματίζει τα «ψηφιακά σύνορα» των κρατών του 21ου αιώνα για λογαριασμό των Επικυρίαρχων. «Θεός οίδε» τι εννοούν λέγοντας «Ψηφιακά σύνορα» των κρατών.

Πάντως κάτι μαγειρεύουν για τη κατάκτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας. Συνεχίζει λέγοντας, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό που έχει ονομαστεί «έξυπνη δύναμη», το πλήρες φάσμα όλων των εργαλείων να είναι στη διάθεσή μας, ήτοι διπλωματικές, οικονομικές, στρατιωτικές, πολιτικές, νομικές, πολιτιστικές δυνάμεις για κάθε κατάσταση. Με ανησυχεί αυτό που η Χίλαρι αποκαλεί «Έξυπνη δύναμη» και «Ψηφιακά Σύνορα».-H Παγκόσμια Σιωνιστική εξουσία, παρέλαβε μια αγαθή πρώτη κυρία, και τη μετέβαλε σε ΧΑΡΥΒΔΗ!!!

Ο Θεός ας σώζει την ανθρωπότητα!
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ