2012-05-20 17:11:23
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ... «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΑΪΔΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαν σήμερα στις 20 Μαΐου του 2001 και πιο συγκεκριμένα στη φιέστα κατάκτησης του πέμπτου σερί πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, ο Κυριάκος Καραταΐδης ολοκλήρωνε την πολύχρονη καριέρα του γνωρίζοντας την αποθέωση από 70.000 οπαδούς του Θρύλου, οι οποίοι είχαν κατακλύσει το ΟΑΚΑ.

Με το τέλος μιας χρυσής καριέρας του Κούλη Καραταϊδη, αλλά και της φιέστας της κατάκτησης του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό είναι άμεσα συνδεδεμένη η σημερινή ημερομηνία. Σαν σήμερα πριν από έντεκα ακριβώς χρόνια ( 20 Μαϊου του 2001) ο αρχηγός του Θρύλου Κυριάκος Καραταϊδης έβαζε τέλος σε μία ένδοξη καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» η οποία κράτησε 13 ολόκληρα χρόνια, κάνοντας ένα Ολυμπιακό Στάδιο να δακρύσει από συγκίνηση!

Στο 87ο λεπτό εκείνου του αγώνα με τον Αθηναϊκό (σ.σ. το οποίο βρήκε νικητή τον Θρύλο 1-0 με γκολ του Αλέξη Αλεξανδρή από το 29’), ο μακροβιότερος παίκτης σε συνεχή παρουσία ετών στον Ολυμπιακό (σ.σ. μαζί με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που τον …ισοφάρισε το 2009) αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο και όλο το πόδι σηκώθηκε … όρθιο να τον χειροκροτήσει σ’ ένα απίστευτο standing ovation, ως ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης για την ανεκτίμητη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησε την τρισένδοξη φανέλα του Ολυμπιακού!

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κυριάκος Καραταϊδης σήκωσε ψηλά στον ουρανό του ΟΑΚΑ το τρόπαιο του πρωταθλητή για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά μέσα σε αποθέωση από 70.000 εκστασιασμένους οπαδούς του Θρύλου!!!!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ