2012-05-20 18:07:03
Φωτογραφία για Στα Φιλιατρά...σφραγίζουν τα σπίτια λόγω...λαθρομεταναστών
Τραγική πλέον είναι η κατάσταση στην πόλη των Φιλιατρών με τα εγκαταλελειμμένα σπίτια ακόμη και κοντά στην κεντρική πλατεία. Έχουν γίνει χώροι φιλοξενίας μεταναστών κάθε είδους και το χειρότερο είναι ότι ίδιοι οι ιδιοκτήτες δεν γνωρίζουν τίποτα.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι το γεγονός πριν λίγον ημερών όπου ιδιοκτήτρια ακινήτου που μένει στον Αγρίλη ανακάλυψε ότι το σπίτι της στα Φιλιατρά που βρίσκεται λίγα μέτρα από την πλατεία, φιλοξενεί τουλάχιστον 10 άτομα μεταναστών χωρίς η ίδια να γνωρίζει τίποτα. Την ανακάλυψη την έκανε η ίδια πριν λίγες ημέρες αφού καθώς περνούσε απ΄έξω από το σπίτι της διαπίστωσε ότι υπήρχε κάποια κίνηση στον χώρο του μπάνιου. Έκπληκτη αντίκρισε μέσα στην εγκαταλελειμμένη οικία το πάτωμα να είναι γεμάτο από στρώματα όπου κοιμόντουσαν αλλοδαποί (λαθρο)μετανάστες.

Δυστυχώς το φαινόμενο δεν είναι το μόνο και σίγουρα όχι μόνο στα Φιλιατρά. Πολλά μη κατοικημένα σπίτια, ιδιοκτητών που μένουν κυρίως στην Αθήνα ή το εξωτερικό, φιλοξενούν εν αγνοία τους αλλοδαπούς.

Η Ιδιοκτήτρια αποφάσισε να αμπαρώσει την οικία της με σιδερένιες πόρτες όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες προκειμένου να αποτρέψει να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο, αφού οι "απρόσκλητοι επισκέπτες" είχαν σπάσει αλυσίδες και κλειδαριές.

radio936.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (pre game)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (pre game)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ