2012-05-20 19:36:05
Φωτογραφία για ΣΟΛΙΝΤ: ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΝΔΗ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ...
Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Γάνδη ο Τροντ Σόλιντ Ο Νορβηγός τεχνικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού για την διαδοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων και όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», είναι στην διάθεση του Θρύλου, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Για τον λόγο αυτό, το μεσημέρι της Κυριακής δέχθηκε τις ερωτήσεις Βέλγων δημοσιογράφων, σχετικά με το μέλλον του στην Γάνδη και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα.

Κατά την… απολογία του, ο Νορβηγός προπονητής, τόνισε πως δεν σκέφτεται να φύγει από την ομάδα του Βελγίου, εκτός και αν προκύψει κάποια πολύ καλή πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί.

«Αυτή την στιγμή δεν έχω άλλα πλάνα. Φυσιολογικά θα μείνω στην Γάνδη, εκτός κι αν έρθει κάποια πρόταση που δεν μπορώ να αρνηθώ. Μερικές φορές μπορεί να σου κάνουν πρόταση και τότε πρέπει να αποφασίζεις. Ένα καλό παράδειγμα είναι ο Τζορζ Λέεκενς. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τροντ Σόλιντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Βελγίου μέχρι το καλοκαίρι του 2013.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκλεβε πορτοφόλια στη λαϊκή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έκλεβε πορτοφόλια στη λαϊκή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ