2012-05-20 19:55:41
Φωτογραφία για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ ΛΟΓΩ... ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Κάτι παραπάνω από δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στους τελικούς της Α1, όπως αποκαλύπτεται από το έγγραφο που εστάλη από τη ΓΓΑ στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ αντίστοιχα!

Το έγγραφο που στάλθηκε το Σάββατο το απόγευμα, αναφέρεται στον τρόπο που οι οπαδοί των ερυθρόλευκων θα πλησιάζουν στο γήπεδο και από τις προϋποθέσεις καθίσταται σαφές πως η Αστυνομία έχει εκπονήσει ολόκληρο σχέδιο για να αποτρέψει οποιοδήποτε δυσάρεστο γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "sentragoal.gr", καθώς σύντομα, θα γνωστοποιηθούν οι σχετικές πληροφορίες από τις διοικήσεις των δύο ομάδων, το ΣΕΦ θα φυλάσσεται από σήμερα Κυριακή προκειμένου να μην «περάσουν» φωτοβολίδες και κροτίδες στο γήπεδο, ενώ η προσέλευση του κόσμου θα πρέπει να γίνει το αργότερο μισή ώρα πριν από την έναρξη του πρώτου τελικού, καθώς ο έλεγχος θα είναι αυστηρότατος από διπλή ζώνη αστυνομικών δυνάμεων.

Ανάλογα θα είναι τα μέτρα και στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, όπου ο ΠΑΟ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό.


Η ΓΓΑ θεωρεί πως τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης θα πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο και πως είναι τιμή για τους Ελληνες φιλάθλους το γεγονός ότι τους δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Goal», αν συμβεί το παραμικρό, με δεδομένα τα μέτρα που έχουν ληφθεί, τότε ο Παναγιώτης Μπιτσαξής είναι αποφασισμένος να διατάξει την ματαίωση των τελικών, ανεξάρτητα με το ποιος φταίει «Αν δεν τα καταφέρουμε και τώρα, τότε θα πρέπει να λάβω πολύ πιο σκληρά μέτρα» φέρεται να είπε στους αρμόδιους φορείς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ