2012-05-20 20:27:27
Φωτογραφία για Χάινκες: Χάσαμε ευκαιρίες και τιμωρηθήκαμε
Απογοήτευση επικράτησε στο "στρατόπεδο" της Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα στον τελικό του Champions League. Ατυχία και αδυναμία των Βαυαρών να μετουσιώσουν σε περισσότερα γκολ την κυριαρχία τους στέρησαν τον τίτλο, σύμφωνα με τις δηλώσεις των φιναλίστ.

Γιουπ Χάινκες: "Σπαταλήσαμε τόσες ευκαιρίες. Ήμασταν καλοί σε μεγάλα διαστήματα, είχαμε κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ξέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, με συνέπεια να τιμωρηθούμε".

Τόμας Μίλερ: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το έχουμε δει και στο παρελθόν, ότι στο τέλος δεν κερδίζει πάντα αυτός που αξίζει. Είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω με λόγια, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι τα πάντα".

Φραντς Μπεκενμπάουερ (πρόεδρος Μπάγερν): "Δεν έχει σημασία η κυριαρχία της Μπάγερν, μετά από αυτό που έκαναν οι Άγγλοι. Η τύχη ήταν με το μέρος της Τσέλσι, αλλά είναι οι άξιοι πρωταθλητές Ευρώπης. Η Μπάγερν είχε το παιχνίδι υπό έλεγχο σε όλη τη διάρκειά του".

Κρίστιαν Νέρλινγκερ (αθλητικός διευθυντής Μπάγερν): Είναι ένας εφιάλτης, όταν βλέπεις το παιχνίδι. Σαν μία άσχημη ταινία. Παλέψαμε πραγματικά και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Προηγηθήκαμε τόσο αργά κι είναι πολύ δύσκολο να το χωνέψουμε. Μας αναστατώνει και μας στενοχωρεί. Αυτή η ήττα είναι πολύ δύσκολη".
tom-footballnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ