2017-03-23 12:16:20
Φωτογραφία για Survivor: Μα, τι έχει κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος που κανείς δεν αποκαλύπτει;
Επική απάντηση μέσα από το Happy Day! Τι κάνει ο Ντάνος; Στο στόχαστρο των περισσότερων παικτών του Survivor έχει μπει ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Μαχητών και Διασήμων. Οι περισσότεροι δεν χάνουν ευκαιρία να «θάβουν» τον πιο δημοφιλή παίκτη του reality, είτε στις μεταξύ τους συζητήσεις, είτε μιλώντας στην κάμερα. Πολλοί από αυτούς αγαπούν την φράση «Ελπίζω να έχουν καταλάβει οι τηλεθεατές το πραγματικό του πρόσωπο. Εμείς ξέρουμε τι έχει κάνει ο Ντάνος».

Survivor: Οι μαχητές “ονειρεύονται” αποχώρηση Αγγελόπουλου! «Του αξίζει να φύγει…»

Μα. τι έχει κάνει επιτέλους αυτός ο Ντάνος;

Όλοι αποφεύγουν να δώσουν συγκεκριμένη απάντηση. Τον κατηγορούν γενικά αφήνοντας να αιωρούνται στον αέρα διάφορα. Βέβαια, η Ειρήνη Κολιδά, σε ένα αυθόρμητο ξέσπασμα ειλικρίνειας της ξέφυγε ίσως ο βασικός λόγος αντιπάθειας για τον Ντάνο: «Θα ήθελα να φύγει ο Ντάνος γιατί του αξίζει να φύγει. Ο Γιώργος είναι ένα από τα άτομα που εμείς επιλέξαμε να φύγει γιατί κάτι είδαμε και πιστεύω ότι αυτό το βλέπει και ο κόσμος και να είναι αυτός που θα επιλεγεί για να φύγει, διότι σαν χαρακτήρας είναι αυτός που αξίζει να φύγει. Και επίσης μας ευνοεί επειδή είναι και δυνατός παίκτης».


Ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, απομονωμένος από την πλειοψηφία των συμπαικτών του και εμφανώς στεναχωρημένος, πλέον, αρκείται στο να αγωνίζεται για τη νίκη της ομάδας του.

Μετά την προβολή αποσπασμάτων από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναρωτήθηκε όπως όλοι μας: «Τι κάνει ο άνθρωπος; Δηλαδή τον παρουσιάζουν…». Εκεί ήρθε η επική απάντηση από τον Δημήτρη Παπανώτα: «Αποχή ίσως; Κάνει αποχή, αυτό που σου λέω» Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ