2012-05-21 21:55:00
Φωτογραφία για Naomi Campbell και Antonio Banderas στην Βιέννη
Ο διάσημος ηθοποιός Antonio Banderas και... η πάντα γοητευτική Naomi Campbell έδωσαν το λαμπερό παρών στην ετήσια εκδήλωση Life Ball, που διοργανώθηκε στη Βιέννη.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό event στην Ευρώπη, για την στήριξη των θυμάτων του HIV/AIDS.  Φέτος, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η εκρηκτική Naomi Campbell, που έδειξε πως δεν έχει να φοβηθεί σε τίποτα τα νεαρότερα της μοντέλα, αλλά και η συνάδελφος της Karolina Kurkova.

Η Milla Jovovich εκπροσώπησε το Αμερικανικό Ίδρυμα για την Έρευνα για το AIDS, και στην διάρκεια της εκδήλωσης κάλεσε να γίνουν δωρεές για την ιατρική στήριξη των ατόμων που προσβάλλονται από τον ιό, σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.

Το παρών στο εντυπωσιακό event έδωσαν μεταξύ άλλων το διάσημο μοντέλο και τραγουδιστής Baptiste Giabiconi, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton, και οι Jackie Branfield, Ben Becker, Brigitte Nielsen, Tatjana Patitz, Heather Mills, Cheyenne Jackson, Lydia Hearst, κ.ά.

Φέτος η διοργάνωση Life Ball έκλεισε τα 20 χρόνια της, και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με το σύνθημα Fight the Flames of Ignorance.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ