2017-05-21 15:14:49
Φωτογραφία για Κόλαση για νιόπαντρο ζευγάρι: Είδε τις… προσωπικές του στιγμές στο internet
Ούτε στους εφιάλτες του δεν είχε δει αυτό που έπαθε νιόπαντρο ζευγάρι από τη Ρόδο! Οχι μόνο του έκλεψαν το tablet αλλά είδε και τις φωτογραφίες από προσωπικές του στιγμές να φιγουράρουν σε site γνωριμιών!

Το ζευγάρι, που έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη, είχε τραβήξει δεκάδες φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές, τις οποίες είχε αποθηκεύσει στο συγκεκριμένο tablet.

Μεταξύ αυτών των φωτογραφιών υπήρχαν και αρκετές από τις ιδιαίτερες στιγμές τους, τις οποίες ο κλέφτης του tablet δεν δίστασε να ανεβάσει σε ιστοσελίδα γνωριμιών! Τις επίμαχες φωτογραφίες από ερωτικές στιγμές δεν άργησαν να δουν συντοπίτες των νεονύμφων. Κάποιοι τούς αναγνώρισαν, άρχισαν τα κουτσομπολιά και οι ψίθυροι, και τελικά έγιναν βούκινο.

Σε μία κλειστή κοινωνία, όπως η Ρόδος, τα νέα -ιδίως τα πιπεράτα- διαδίδονται εύκολα, οπότε γρήγορα έφτασαν και στα αυτιά του ζευγαριού, το οποίο έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Μολότοφ και χημικά στη διαδήλωση κατά της ψήφισης του 4ου Μνημονίου

Για να προλάβει τα χειρότερα, έκανε αναρτήσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης διαψεύδοντας τις φήμες ή τις δημοσιεύσεις του δράστη, που το ήθελε να ζητεί ερωτικούς συντρόφους μέσω διαδικτύου.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι έχει κινήσει τις νομικές διαδικασίες προκειμένου να βρεθεί ο κλέφτης και να καταδικαστεί, ενώ την ίδια τύχη ενδεχομένως να έχουν και όσοι διακίνησαν το υλικό, μέσω κινητών, στους κατοίκους του χωριού.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», το θέμα της παραβίασης της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στην τοπική κοινωνία όπου ζει, με αποτέλεσμα τα θύματα, που προέρχονται από αξιοπρεπείς οικογένειες, να είναι στο επίκεντρο πικρόχολων σχολίων από τους συγχωριανούς τους.
Πηγη
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ