2017-09-03 09:57:23
Φωτογραφία για Asus mixed reality και νέα laptops στην IFA
Πλούσια είναι η παρουσία της Asus στο πλαίσιο της έκθεσης IFA στο Βερολίνο, καθώς η γκάμα της εταιρείας αποκτά κράνος Mixed Reality και πολλά laptops. To κράνος Mixed Reality για την πλατφόρμα των Windows που παρουσίασε η Asus είναι πολύ άνετο στη χρήση αφού ζυγίζει 400 γραμμάρια και επιτρέπει αρκετή ελευθερία κινήσεων στον χρήστη. 

Οι οθόνες του κράνους έχουν ανάλυση 3Κ, ενώ θα ασκούνται μικρές πιέσεις στο κεφάλι του χρήστη για την πολύωρη χρήση. Η ενδεικτική τιμή πώλησης του κράνους Mixed Reality της Asus θα είναι τα 450 ευρώ στις ευρωπαϊκές αγορές. Η Asus παρουσίασε αρκετές νέες προσθήκες και στην οικογένεια ZenBook Flip στις 14 και 15 ίντσες, με επεξεργαστές Intel 8ης γενιάς. Το Asus ZenBook Flip S είναι ένα μοντέλο φορητού υπολογιστή με βάρος 1.1 κιλού και συνολικού πάχους 10.9 χιλιοστών, με ευέλικτο χαρακτήρα. 

Η ευελιξία είναι το βασικό προτέρημα και του Asus VivoBook Flip 14, το οποίο βάζει μια οθόνη 14 ιντσών σε ένα σώμα που παλαιότερα θα φιλοξενούσε μία οθόνη 13 ιντσών. Σημαντικές προσθήκες απέκτησε και η οικογένεια των Asus ROG gaming laptops, με 9 νέα μοντέλα, με το Asus ROG Chimera να ξεχωρίζει για την Full HD οθόνη του με ρυθμό ανανέωσης τα 144 Hz, με NVIDIA G-Sync. Στην γκάμα των gaming laptops περιλαμβάνονται μοντέλα με ανάλυση 4Κ, αλλά και μοντέλα που λαμβάνουν υπόψη τους τις ανάγκες του επαγγελματία gamer που λαμβάνει μέρος σε τουρνουά.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Intel Xeon W CPUs για Mainstream Workstations
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Intel Xeon W CPUs για Mainstream Workstations
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ