2017-10-06 21:50:49
Φωτογραφία για Πως θα κάνετε jailbreak το iphone σας με το εργαλείο Saïgon
Μήνες μετά την κυκλοφορία του ios 10.2.1, έχει κυκλοφορήσει ένα νέο εργαλείο για την πραγματοποίηση του jailbreak από ένα νεοφερμένο προγραμματιστή στο χώρο.

Πρόκειται για το εργαλείο Saïgon μια δημιουργία του Abraham Masri aka cheesecakeufo, που στην ουσία δεν χρησιμοποιεί ένα νέο επίτευγμα αλλά αλυσίδες από άλλους προγραμματιστές που ενώ είχαν βρει κάτι δεν κυκλοφόρησαν ένα εργαλείο.

Το Saïgon είναι συμβατό με τις εκδόσεις του ios 10.2.1-10.3.3 και για όσους αναβάθμισαν δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν αφού δεν γίνετε πλέον να υποβαθμίσουν την συσκευή τους.

Το εργαλείο είναι συμβατό και για τις συσκευές 64bit αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει τα iPhone 7/ iPhone 7 plus και στα iPhone 5S είναι πειραματικό.Συγκεκριμένα υποστηρίζει τις εξής συσκευές  iPhone:

    iPhone 5s (πειραματικό)

    iPhone 6

    iPhone 6 Plus

    iPhone 6s

    iPhone 6s Plus

    iPhone SE

    iPhone 7 (δεν υποστηρίζεται)

    iPhone 7 plus (δεν υποστηρίζεται)

iPad:

iPad Air

iPad Air 2

iPad Pro

iPad mini 2

iPad mini 3

iPad mini 4

Για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο ipa στον υπολογιστή σας και να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας με το εργαλείο Cydia impactor όπως και τα προηγούμενα εργαλεία όσοι από εσάς παραμείνατε χωρίς να αναβαθμίσετε την συσκευή σας από το ios 10.2.1
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ