2017-10-08 23:00:40
Φωτογραφία για Η εντυπωσιακή και άκρως αισθησιακή φωτογράφιση της Ευαγγελίας Αραβανή! Έτσι όπως δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά!
Η παρουσιάστρια του Μy style Rocks εμφανίζεται στη φωτογράφιση που έκανε για λογαριασμό γνωστού περιοδικού πιο συνειδητοποιημένη αλλά και πιο γοητευτική από ποτέ.

Η όμορφη Ευαγγελία η οποία φέτος ανέλαβε τα ηνία της παρουσίασης ενός νέου και πολλά υποσχόμενου πρότζεκτ μόδας, δίνει καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό και δείχνει να διανύει την πιο καλή περίοδο της ζωής της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δείτε την να ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό Ανανεωμένη και λαμπερή έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίσεις της, ποζάροντας στον φακό του Δημήτρη Σκουλού για το εξώφυλλο του περιοδικού Celebrity.

Κάποιες από τις πόζες του cover girl του τεύχους Οκτωβρίου μοιράστηκε ο φωτογράφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο instagram.

Παρόλο που είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, δεν διστάζει να πει ότι έχει και εκείνη τις ανασφάλειες της και τι θα άλλαζε αν μπορούσε στην εμφάνισή της.

«Αν και πολλοί θα απορήσουν και θα ειρωνευτούν, έχω να πω πως ναι, θα άλλαζα κάτι αν μπορούσα: τη μύτη μου. Στο προφίλ είναι μια χαρά, αλλά στο ανφάς δεν μου αρέσει. Είναι μια τόση δα μικρή λεπτομέρεια, που σε όποιον την αναφέρω γελάει, αλλά και που δεν θα κάνω ποτέ τίποτα για να τη διορθώσω, γιατί απλά τρέμω τα χειρουργεία».
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ