2017-10-21 22:00:38
Φωτογραφία για Ο Ed Sheeran μιλάει ανοιχτά για τη μάχη του με την κατάχρηση ουσιών
Τη μάχη του με την κατάχρηση ουσιών αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The Jonathan Ross Show» που θα προβληθεί το Σάββατο, ο Ed Sheeran. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 26χρονος τραγουδιστής ομολόγησε πως η ξαφνική δημοσιότητα επηρέασε αρνητικά τη ζωή του.

«Νομίζω πως όταν μπαίνεις στη μουσική βιομηχανία πρέπει να μάθεις να προσαρμόζεσαι και ‘γω δεν το έκανα γιατί βρισκόμουν συνεχώς σε περιοδείες. Και έπεσα μέσα σε όλες τις παγίδες για τις οποίες διαβάζουν οι άνθρωποι στα περιοδικά. Πιο πολύ, έκανα κατάχρηση ουσιών» ανέφερε ο Βρετανός σταρ.

«Ποτέ δεν είχα πάρει τίποτα. Άρχισα όμως να βυθίζομαι μέσα σε αυτό και έτσι έκανα διάλειμμα ενός χρόνου από τη μουσική και άρχισα να ταξιδεύω», τόνισε. Ο βραβευμένος με grammy καλλιτέχνης εξήγησε ότι κατάφερε να ξεφύγει από τη «σκοτεινή πλευρά της δόξας» χάρη στην αγάπη του για τη μουσική αλλά και τη σύντροφό του, Cherry Seaborn. «Συγκεντρώθηκα στη δουλειά μου και δεν μπορώ να δουλέψω όταν βρίσκομαι υπό την επήρεια, δεν μπορώ να γράψω τραγούδια υπό την επήρεια, δεν μπορώ να τραγουδήσω υπό την επήρεια. Έτσι, όσο περισσότερο δούλευα, τόσο λιγότερο το έκανα. Δούλεψα όλη μου τη ζωή για να φτάσω εδώ που είμαι και δεν γίνεται να το χάσεις όλο αυτό για κάτι που κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου», είπε χαρακτηριστικά ο Sheeran.


Συνεχίζοντας εξήγησε: «Στην πραγματικότητα δεν είχα συνειδητοποιήσει τι μου συνέβαινε. Άρχισε να γίνεται σταδιακά ώσπου κάποιοι άνθρωποι με τράβηξαν σε μια γωνιά και μου είπαν «πρέπει να ηρεμήσεις»…Στην αρχή είναι διασκεδαστικό, μοιάζει με πάρτι αλλά μετά καταλήγεις να το κάνεις μοναχός σου και πια δεν είναι, αυτό ήταν που με ξύπνησε και τα παράτησα όλα για έναν χρόνο». Όσο για τη σχέση του με τη σύντροφό του και την υποστήριξη που του προσέφερε, τόνισε: «Ζούμε μαζί τώρα και νομίζω πως με βοήθησε πολύ να προσγειωθώ. Ήμουν 25 χρονών, μέσα στη μουσική βιομηχανία, σε περιοδείες και χρειαζόμουν κάποιον να μου παρέχει ισορροπία».
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ