2017-10-22 17:23:23
Φωτογραφία για Αποκλειστικό: Στην Ελλάδα ο Αρχηγός Υπαξιωματικών των ΗΠΑ
Του Ηλία Προύφα

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται το διήμερο 7-8 Νοεμβρίου, ο Αρχηγός των Υπαξιωματικών των ΗΠΑ. Αυτό ανακοίνωσε στον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα καθώς επίσης στη Διοίκηση, τα στελέχη και τους σπουδαστές της ΣΜΥ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

''Έχουμε δώσει νέα βαρύτητα στους υπαξιωματικούς του Στρατού'' ανέφερε ο κος Στεφανής, τονίζοντας ότι, ο Έλληνας Αρχηγός των Υπαξιωματικών Ανθυπασπιστής Λουκάς Τσιαμάντας, έχει προσκαλέσει τον Αρχηγό των Υπαξιωματικών των ΗΠΑ στη ΣΜΥ, την οποία και θα επισκεφθεί, όπου θα εκφωνήσει και ομιλία στους σπουδαστές, για το μέλλον των υπαξιωματικών.

''Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Στρατού γίνεται κάτι τέτοιο'' τόνισε ο κος Στεφανής, προσθέτοντας ακόμη δύο σημαντικά στοιχεία για τη σχολή, όπως η επιλογή των Αξιωματικών που θα υπηρετούν στη ΣΜΥ, η οποία θα γίνεται και με Ακαδημαϊκά κριτήρια (μεταπτυχιακές σπουδές κλπ), ενώ εξήγγειλε και την διοργάνωση συνεδρίου στα Τρίκαλα, με τη συμμετοχή Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Απόστρατων στελεχών.

Ήδη οι υπασπιστές διοίκησης του ΓΕΣ της 1ης Στρατιάς και της ΣΜΥ, Ανθυπασπιστές Λουκάς Τσιαμάντας, Αθανασία Γκίκα και Σπύρος Πλεξίδας, έχουν ξεκινήσει τις πρώτες επαφές για τα της υποδοχής του Αμερικάνου Αρχηγού.

Δείτε αποκλειστικές φωτό και βίντεο του kranosgr με τις δηλώσεις του Αρχηγού ΓΕΣ:
kranos
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ