2012-05-24 23:52:37
Φωτογραφία για ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Ελλάδα δίπλα σου», του μέγα χορηγού της Εθνικής Ελλάδας, τα τελευταία οκτώ χρόνια, Τράπεζας Πειραιώς, μίλησε για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τα νέα παιδιά και τη χώρας μας.

Το πρώτο αφορούσε την κορυφαία στιγμή του με τη «γαλανόλευκη».

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, υπογράμμισε:

«Σίγουρα η κορυφαία στιγμή και σε συλλογικό και σε προσωπικό επίπεδο είναι η νίκη που ήρθε στη τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Νιγηρία. Η πρώτη νίκη της χώρας μας. Μια νίκη η οποία ήρθε από ένα γκολ δικό μου. Είναι στιγμές που μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό και στην καρδιά. Ελπίζω σαν ποδοσφαιριστής να τις ξαναζήσω. Γιατί υπάρχει και το Μουντιάλ του 2014. Αλλά ως αυτή τη στιγμή, αυτό που μένει χαραγμένο βαθιά από την ομάδα και από εμένα προσωπικά είναι αυτή η νίκη»

Αναφερόμενος στα νέα παιδιά, σχολίασε:

«Αυτό που θέλω να τα συμβουλέψω είναι ότι θέλοντας και μη δεν μπορούν να γίνουν όλα επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Αυτό να μην το ξεχάσουν στη ζωή τους. Να προετοιμάζονται για τα πάντα, να έχουν υπομονή και να διαβάζουν, ώστε να πετύχουν σε έναν άλλο τομέα της ζωής τους».

Τέλος, αναφερόμενος στην Ελλάδα είπε:

«Διαθέτουμε μια από τις πιο όμορφες χώρες στον κόσμο. Τη χώρα με το πιο καλό κλίμα και επαναλαμβάνω με την εξαιρετική φιλοξενία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ