2017-10-26 07:41:10
Φωτογραφία για Μικρά και χρηστικά tips για να είσαι πάντα ατσαλάκωτος και στην πένα
Αν δεν το έχεις πάρει είδηση, υπάρχουν πάντα τρόποι για να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου αλλά και για να τη βγάλεις καθαρή με τις μικρές αναποδιές που προκύπτουν στην καθημερινότητά σου και οι οποίες σου χαλάνε όχι μόνο τη διάθεση αλλά και το πάντα «ατσαλάκωτο» στυλ σου.

Ιδού επτά πολύ χαρακτηριστικά προβλήματα -μαζί, και οι λύσεις τους.

Πώς θα γυρίσεις σωστά τα μανίκια σου

Μήπως βαρέθηκες να γυρίζεις ξανά και ξανά τα μανίκια του πουκάμισού σου κατά τη διάρκεια της ημέρας; Η λύση στο πρόβλημά σου βρίσκεται στο βίντεο που ακολουθεί:

Πώς να ταιριάξεις τις κάλτσες σου με το παντελόνι σου

Ο γενικός κανόνας αναφέρει ότι το χρώμα που έχουν οι κάλτσες σου θα πρέπει να είναι κατά έναν τόνο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο από εκείνο που έχει το παντελόνι σου. Απλά και κατανοητά.

Πώς θα διατηρήσεις για πάντα τα ρούχα σου σαν καινούργια

Φορώντας τα ίδια ρούχα και αξεσουάρ ξανά και ξανά σε καθημερινή βάση δεν «σκοτώνεις» μόνο το στυλ σου αλλά και τα κομμάτια τα οποία χρησιμοποιείς.

Τα πράγματα είναι απλά: αν θέλεις να διατηρήσεις τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου σε καλή κατάσταση για πολύ καιρό, θα πρέπει να τα αφήνεις να «ξεκουράζονται» για τουλάχιστον μια με δύο ημέρες προτού τα ξαναφορέσεις. Για ποιο λόγο, αναρωτιέσαι; Γιατί με τον τρόπο αυτό τους δίνεις το περιθώριο να στεγνώσουν σωστά και να απορροφήσουν τον ιδρώτα που έχει μείνει πάνω τους μετά από τη χρήση τους.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το συγκεκριμένο τρικ ισχύει τόσο για τα ρούχα, όσο και για τα παπούτσια σου.

Πώς θα φορμάρεις το μαλλί σου χωρίς gel ή άλλα προϊόντα styling

Αν δε χρειάζεσαι γερό «κράτημα» και δεν έχεις στη διάθεσή σου κάποιο προϊόν styling, μπορείς να βολευτείς εύκολα και γρήγορα με οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα. Φρόντισε μόνο να μην το παρακάνεις -μια ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού αρκεί. Εκτός κι αν για κάποιον ανεξήγητο λόγο θέλεις να θυμίζεις λαδωμένο ποντικό, οπότε αλλάζει το πράγμα...

Πώς θα απομακρύνεις τους λεκέδες από κόκκινο κρασί

Πάρε το ρούχο με το «παράσημο» και μούσκεψε καλά τον λεκέ με καθαρό αλκοόλ (αν δεν έχεις στη διάθεσή σου αυτό που πωλείται στα φαρμακεία, δουλίτσα θα κάνεις και με την βότκα, το τζιν ή τη ρακή -γενικά, με οποιοδήποτε λευκό οινοπνευματώδες ποτό διαθέτει υψηλό αλκοολικό βαθμό). Εν συνεχεία στράγγιξε το σημείο με μια πετσέτα και άφησέ το να στεγνώσει.

Σύντομο μάθημα χημείας: οι ανθοκυανίνες, οι χρωστικές ουσίες που δίνουν το χρώμα στο κόκκινο κρασί, διαλύονται στο οινόπνευμα. Απλά, φρόντισε την επόμενη φορά να είσαι λίγο πιο προσεκτικός...

Πώς θα επαναφέρεις τα ρούχα σου στο αρχικό τους μέγεθος

Μήπως το αγαπημένο σου μπλουζάκι «μπήκε» στο πλύσιμο; Να πώς θα το επαναφέρεις στο αρχικό του μέγεθος εύκολα και γρήγορα:

Γέμισε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και, για κάθε λίτρο νερού, ρίξε μέσα σε αυτή μια κουταλιά της σούπας μαλακτικό μαλλιών.

Τοποθέτησε μέσα στη λεκάνη το ρούχο που θέλεις και άφησέ το εκεί για μισή ώρα.

Αφού περάσει το μισάωρο, απομάκρυνε το νερό και στράγγιξε το απαλά.

Τέλος, άπλωσε το ρούχο πάνω σε μια στεγνή πετσέτα μπάνιου, τέντωσέ το ώστε να έρθει στο αρχικό του μέγεθος και άφησέ το να στεγνώσει.

Πώς θα είσαι πάντα σίγουρος για το μέγεθος αλλά και για τις «ανάγκες» των ρούχων σου

Πολύ απλά, βγάλε φωτογραφία με το κινητό σου τις ταμπέλες τους. Με τον τρόπο αυτό θα είσαι σίγουρος για το μέγεθος των αγαπημένων σου κομματιών ακόμη κι αν ξεθωριάσουν τα ταμπελάκια τους από τις συχνές πλύσεις αλλά και θα ξέρεις ποια νούμερα θα πρέπει τσεκάρεις πρώτα την επόμενη φορά που θα βγεις για ψώνια.

Πώς θα απομακρύνεις γρήγορα τους λεκέδες από οδοντόκρεμα

Βρέξε την περιοχή του ρούχου που έχει λερωθεί.

Ρίξε μερικές σταγόνες απορρυπαντικού ρούχου σε ένα ποτήρι νερό.

Βύθισε το λεκιασμένο σημείο του ρούχου προσεκτικά μέσα στο ποτήρι και κατόπιν τρίψε ελαφριά τον λεκέ.

Ξέπλυνε με μπόλικο νερό και εν συνεχεία άφησε το ρούχο να στεγνώσει (ή, εναλλακτικά, αν βιάζεσαι χρησιμοποίησε το πιστολάκι για τα μαλλιά στην πρώτη σκάλα για να το στεγνώσεις).
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ