2017-10-27 15:17:18
Φωτογραφία για X-treme makeover μέσα σε 2 εβδομάδες με μόνο σύμμαχο το ελαιόλαδο
Το ελαιόλαδο είναι «ο μαγικός θησαυρός» της Ελλάδας και οι γυναίκες θα πρέπει να το εκτιμήσουμε πολύ παραπάνω! Εκτός απ’ το ότι αποτελεί σύμμαχό μας στη μαγειρική, η αξία του ελαιόλαδου δεν μένει εκεί. Μπορεί η μαμά σου να σου εκθειάζει το «ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο» για τις ιδιότητές του και τα οφέλη του στον οργανισμό, όμως, εμείς σήμερα θ’ ασχοληθούμε αποκλειστικά με τα θαύματα που μπορεί να κάνει στο πρόσωπό σου!

Η προσθήκη του ελαιόλαδου στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου θα κάνει το πρόσωπό σου ν’ αλλάξει μέσα σε δύο εβδομάδες και δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς.

Καθαρή επιδερμίδα χωρίς πόρους και σημάδια

Αρχικά πρέπει να εξοπλιστείς με τα απαραίτητα εργαλεία, τα οποία είναι μόνο το ελαιόλαδο και πετσέτες μικροϊνών.

Ο καθαρισμός του προσώπου σου με ελαιόλαδο πρέπει να γίνεται κάθε βράδυ, πριν χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε σαπούνι στο πρόσωπό σου.


Τι πρέπει να κάνεις;

Με στεγνά χέρια βάλε μερικές σταγόνες ελαιόλαδου στο πρόσωπό σου και τρίψτο απαλά για λίγα δευτερόλεπτα στο πρόσωπό σου, όπως θα έκανες με οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό.

Βρέξε με ζεστό νερό ένα πετσετάκι μικροϊνών, πέρασέ το ταμποναριστά απ’ όλο σου το πρόσωπο και τέλος σκούπισέ το απαλά.

Επανάλαβε τη διαδικασία, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πετσετάκι κάθε φορά, μέχρι να μην μένει κανένα ίχνος μακιγιάζ στο πετσετάκι.

Ολοκλήρωσε τον καθαρισμό, πλένοντας το πρόσωπό σου μ’ ένα καθαριστικό κατάλληλο για την επιδερμίδα σου.

Make-up artists απ’ το εξωτερικό εξηγούν ότι τη συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να κάνει μια star από 20 μέχρι και 40 φορές μετά την εφαρμογή έντονου μακιγιάζ!

Το ελαιόλαδο εισέρχεται στους πόρους και αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τη βρωμιά, μαλακώνει τα σπυράκια και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Υπάρχουν πολλά καθαριστικά με βάση το ελαιόλαδο στο εμπόριο, αλλά όταν μένεις στη χώρα του ελαιόλαδου δεν υπάρχει κανένας λόγος να καταφύγεις σε μια λύση που δεν είναι 100% φυσική!

Προτίμησε να χρησιμοποιήσεις το παραδοσιακό ελαιόλαδο αυτούσιο για οικονομία και καλύτερα αποτελέσματα!

Εάν εντάξεις το ελαιόλαδο στην καθημερινή ρουτίνα σου, μέσα σε δύο εβδομάδες θα έχεις πιο λαμπερή κι απαλή επιδερμίδα, τα σπυράκια κι άλλα σημάδια σου θα ελαττωθούν, ενώ ο καθαρισμός του προσώπου σου θα είναι πιο βαθύς κι αποτελεσματικός από ποτέ!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ