2017-10-30 08:08:20
Φωτογραφία για Κύπρος: Πάτησε γκάζι στα 228 χλμ, χωρίς άδεια και με αλκοόλ
Σοβαρές τροχαίες παραβάσεις διέπραξε 26χρονος οδηγός αυτοκινήτου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού – Λευκωσίας τις πρωινές ώρες.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στις 3.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, μέλη της Ειδικής Ομάδας Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου Αστυνομίας διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τα Λύμπια όταν διαπίστωσαν πως 26χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 228 χιλιομέτρων ανά ώρα παραβιάζοντας επικίνδυνα το επιτρεπόμενο όριο των 100 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Τα μέλη της Αστυνομίας απέφυγαν να ανακόψουν άμεσα τον οδηγό, ώστε να μην θέσουν σε κίνδυνο τον ίδιο και τον ακολούθησαν κατευθυνόμενοι προς Λευκωσία, ανακόπτοντας τον στη συνέχεια στον αυτοκινητόδρομο, παρά την έξοδο προς Τσέρι.

Ο 26χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου, με τελική ένδειξη 72μl%mg αντί 22μl%mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του χωρίς άδεια κυκλοφορίας σε ισχύ για το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Φιλικό του πρόσωπο τον μετέφερε με ασφάλεια στην οικία του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ