2017-10-30 09:14:04
Φωτογραφία για Πιο όμορφη η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας
Στο τέλος του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας μια μικρή παρέμβαση εσωτερικών εργασιών συντήρησης. Οι εργασίες ανακαίνισης αφορούσαν εσωτερικά σε όλο το κτήριο και στηρίχθηκαν στην ανάγκη να αναβαθμιστεί και να λειτουργήσει στο υπόγειο μίνι μάρκετ, παράρτημα του πρατηρίου της Δράμας.

Έως τότε το μίνι μάρκετ λειτουργούσε στον πρώτο όροφο, εμποδίζοντας όπως λέγεται τις δραστηριότητες των απόστρατων. Μ’ αυτή την αφορμή έγινε ανακαίνιση σε όλους τους χώρους, με ελάχιστα χρήματα. Η ΛΑΦΚ αξιοποίησε όλες τις δυνατότητες των ενόπλων δυνάμεων, ενώ συχνά υπήρξε εθελοντική δουλειά, τα δε υλικά προέρχονταν στο σύνολό τους από τις ένοπλες δυνάμεις.

Ανακαινίσθηκε και όντως μοιάζει με καινούργια μια διπλή εσωτερική πόρτα αμέσως μετά την κεντρική είσοδο του κτηρίου. Αντικαταστάθηκαν κουρτίνες, ενώ αποξηλώθηκε ξύλινη επίπλωση κοντά στο μπαρ, το υλικό της οποίας χρησιμοποιήθηκε για να κατασκευαστούν τραπέζια ροτόντες. Επίσης έγινε εσωτερικό βάψιμο του κτηρίου. Ο προγραμματισμός που υπάρχει αναφέρεται και σε εξωτερική συντήρηση του κτηρίου πιθανώς το καλοκαίρι του 2018.

ΠΗΓΗ: https://www.proininews.gr/pio-omorfi-i-leschi-axiomatikon-frouras-kavalas/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ