2017-11-01 16:59:30
Φωτογραφία για Γιατί τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες «χτυπάνε» τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Πως ξαφνικά έγινε πρώτο θέμα η εγκληματικότητα και η ταλαιπωρία του κόσμου με τα εισιτήρια
Τις τελευταίες μέρες όλα τα κανάλια (πλην ΕΡΤ) έχουν σηκώσει πολύ την κριτική τους στην κυβέρνηση και αναρωτιόμουν το τι συνέβη.

Πως ξαφνικά έγινε πρώτο θέμα η εγκληματικότητα, η ταλαιπωρία του κόσμου με τα εισιτήρια, η αναποτελεσματικότητα του Μουζάλα, οι φόροι που μας πνίγουν κ.τ.λ.

Τελικά ήταν πολύ απλό. Η κυβέρνηση πάει να τα βάλει να πληρώσουν ένα τεράστιο φόρο για να σωθεί το ταμείο των δημοσιογράφων (8%) και ταυτόχρονα αυξάνει και τις εισφορές των εργαζομένων.

Άρα τα κανάλια έχουν λόγο που φωνάζουν και έχουν υψηλούς τόνους. Όπως πέρυσι όταν κινδύνευαν να κλείσουν με τον αστείο νόμο χουντικής εμπνεύσεως του κ. Παππά.

Μόλις όμως πέρασε ο κίνδυνος και όλοι -τουλάχιστον οι μεγάλοι θα πάρουν άδεια- αρχίσαν πάλι τα γλειψίματα.

Δυστυχώς η κυβέρνηση και τονίζω το δυστυχώς αντί να θελήσει να βάλει τέλος στη διαπλοκή, προσπαθεί μόνο να φτιάξει τη δική της διαπλοκή ως νέος νταβατζής και μάλιστα σε χειρότερη, Σταλινική μορφή.


Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Αν ήταν τίμια, μία κίνηση θα έπρεπε να κάνει και αυτή ελπίζω να τη δω από την επόμενη κυβέρνηση γιατί από αυτή αποκλείεται:

Να δώσει στη δημοσιότητα τα χρέη των καναλαρχών και των ιδιοκτητών εφημερίδων και ραδιοφωνικών συχνοτήτων.

Να ξέρουμε. Χρωστάει ο κ. Χατζηνικολάου κοντά στα 30 εκατομμύρια που λέγεται;

Ο όμιλος Αντέννα κοντά στα 80; Ο Κουρής με το Κόντρα πόσα; Το χωνί;

Γιατί το μόνο που κάνει είναι εκβιάζει ιδιοκτήτες (το πέτυχε με τον Μπόμπολα, τον Κοντομηνά και άλλους).

Επιτέλους να δωθεί φως.

Γιατί δεν είναι λογικό όταν χρωστάει ένας πολιτικός ή πολίτης έστω ένα ευρώ να διαπομπεύεται και αυτοί που διαμορφώνουν γνώμες σε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου να λένε ότι συμφέρει τον εκβιαστή τους χωρίς να τους ελέγχει κανείς.

Είναι από τα μεγάλα στοιχήματα της νέας κυβέρνησης για την επόμενη μέρα της χώρας.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ