2017-11-05 05:15:54
Φωτογραφία για Ραχήλ Μακρή: «Ο Παυλόπουλος είναι επικυρωτής εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας και αποτελεί πολιτικό υπόδικο έσχατης προδοσίας»
Πήγε στην Σιάτιστα και μαζί με τους τοπικούς υποκριτές αμαύρωσαν μνημεία αφιερωμένα σε αγώνες για την ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία και δήλωσε ότι δεν αποδέχεται στην χώρα μας, δηλαδή στην αποικία να γίνονται τέτοιες δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων, περι ύπαρξης τουρκικής μειονότητας της Θράκης.

Βέβαια δεν είχε κανέναν να του πεί ότι πριν λίγες μέρες έβαλε την υπογραφή του στην Ντροπολογία αναγνώρισης ενώσεων της Θράκης ως τουρκικές δηλαδή στην αναγνώριση ύπαρξης τουρκικής μειονότητας κατά παράβαση της συνθήκης που επικαλείται.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Εάν ποτέ αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην χώρα αυτή ο πρώτος που θα πρεπει να παραπεμφθεί Είναι αυτός ως παραβιαστής του πολιτεύματος και επικυρωτής εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας .

Προς το παρόν αποτελεί πολιτικό υπόδικο έσχατης προδοσίας κατά το Σύνταγμα. Μένει ο Έλληνας αντί να τους προσκυνάει να ενεργοποίησει το άρθρο 120 του Συντάγματος και να ασκήσει το πατριωτικό του καθήκον και να πάρει πίσω την εξουσία που του έκλεψαν.

Έγραψε η Ραχήλ Μακρή στη σελίδα της στο Facebook.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ