2017-11-06 11:42:51
Φωτογραφία για Και άλλη («copy paste») απάντηση Καμμένου για συνεχιζόμενη μη καταβολή επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη ΕΔ (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Σχετική μας ανάρτηση ΕΔΩ.

Απάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 316/11-10-2017) με θέμα: «Σχετικά με την συνεχιζόμενη μη καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρε τουν στην Ήπειρο και σε άλλες παραμεθόριες περιοχές»

Σε απάντηση της Ερώτησης που κατέθεσε o βουλευτής κ. Χρήστος Παππάς με θέμα «Σχετικά με την συνεχιζόμενη μη καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην Ήπειρο και σε άλλες παραμεθόριες περιοχές» σας γνωρίζω, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία τέθηκαν υπόψη μου και κατά το μέρος που αφορά στο ΥΠΕΘΑ, τα ακόλουθα:

Κατ’ αρχήν οι αρμοδιότητες για την πολιτική μισθών ανήκουν στο συνερωτώμενο Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο την εξειδικεύει με ειδικούς μισθολογικούς νόμους, με βάση τις εκάστοτε δημοσιονομικές συνθήκες και την εφαρμοζόμενη δημοσιονομική πολιτική.

Το επίδομα απομακρυσμένων - παραμεθόριων περιοχών καταβάλλεται κατά το Αρ.19 ν.4354/2015(ΦΕΚ Α'176) στους υπαλλήλους που Διαβάστε τη σχετική απάντηση:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απάντηση Καμμένου για καταβολή επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη ΕΔ-ΣΑ που υπηρετούν στην παραμεθόριο Ν. Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας (ΕΓΓΡΑΦΟ)
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ